Forside alle mine døde

Forlagets beskrivelse: Fjerde bind i den anmelderroste krimiserie om star-profiler Sigga Freitag og politiassistent Christian Porsing.

Sigga Freitag har lidt store personlige tab i jagten på seriemorderen Alef. Hun har sagt op hos tysk politi og arbejder nu som psykolog, men hendes rolige tilværelse forstyrres brat, da et afkappet hoved af en yngre mand dukker op i en skøjtehal i Paris. Europol står på bar bund og beder nu Sigga træde til.

Med Siggas hjælp koncentreres efterforskningen snart om to unge danskere, som er taget på killing spree ned gennem Europa, hvor de efterlader sig et blodigt spor. I forbindelse med opklaringsarbejdet tvinges Sigga meget mod sin vilje tilbage til København, hvor hun lærte den danske politiassistent Christian Porsing at kende.

Sigga hjemsøges af de mange voldsomme sager, hun har arbejdet med, og også Christian spøger stadig. For blev de to egentlig helt færdige med hinanden, og er der noget, han mangler at fortælle hende?

Min anmeldelse: Jeg har elsket Melanders Sigga Freitag & Christian Porsing serie fra første bind og bind 4 skuffer heller ikke denne gang.

Sigga har lidt mange personlige tab i jagten på Alef og hun kæmper med sorg, angst og frygt og det gør det ikke nemt at få gang en ny hverdag. Samtidig bliver hun mod sin vilje involveret i en makaber sag, som ikke ser ud til at blive opklaret hvis ikke hun påtager sig opgaven med at opklare den. Det er hård kost og Sigga kæmper en brav kamp mod og for sig selv, samt for ofrene. D

Som jeg indledningsvis nævnte så er jeg stor fan af Melanders Freitag & Porsing univers. Og jeg vil ikke sige andet eller mere end at det er en serie man som Krimifan bør læse eller lytte til.
Det er altid en udfordring at holde et højt niveau med samme persongalleri og et godt plot, men det formår Melander, så lån bøgerne på dit lokale bibliotek eller find dem hos din lokale bogpusher.

Fem store krimihjerter her fra skønne Ærø & @marieanmelder

Fem krimihjerter

Udgivet 12. Juni 2024
Forlag: People’s

Har du læst den? Hvad synes du?