Begravede hemmeligheder af Linwood Barclay

Et portræt af den amerikanske drøm i krise.

Da David Harwood bliver bedt om at køre forbi sin kusine, Marla, der er traumatiseret af at have mistet sit barn ved fødslen, tror han, at det bliver et hyggeligt afbræk i hans ellers håbløse liv. Men da han ankommer, er der blod på Marlas hoveddør. Og hvad værre er, så har Marla et lille barn hos sig, som hun hævder, “en engel” har afleveret til hende. 

Kort efter findes en kvinde dræbt, stukket ihjel, og hendes lille dreng er forsvundet. Alt tyder på, at Marla har gjort noget ganske forfærdeligt.

Men selv om beviserne er overvældende, kan David ganske enkelt ikke tro, at hans kusine har begået mordet. Men hvis ikke det var Marla, hvem dræbte så Rosemary Gaynor? Og hvorfor tog vedkommende hendes lille dreng og gav ham til Marla? Det er op til David at finde ud af, hvad der virkelig skete, men han opdager hurtigt, at sandheden er langt værre, end nogen kunne forestille sig.

 

Begravede hemmeligheder er min anden bog af Linwood Barclay, og jeg må sige, at han kan et eller andet med spænding!

Jeg er underholdt hele vejen igennem, og har læst bogen på et døgns tid – handlingen fanger mig, og selv om man har en ide om hvor det hele bærer henad, gætter man alligevel aldrig hvordan det hele ender.

Hvis det ender her.

What a cliffhanger! Der er simpelthen nødt til at komme en fortsættelse snart – og når den kommer, skal jeg læse den lige med det samme!

Fem krimihjerter

Har du læst den? Hvad synes du?