Box af Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Forlagets beskrivelse:
I en kasse gøres det makabre fund af en gennemspiddet død kvinde. Politiefterforskeren Mina Dabiri får tildelt sagen for Stockholms Politi. I sin efterforskning inddrager hun den offentligt kendte mentalist, Vincenct Walder, som skal bidrage med sin ekspertise i magi og non-verbal kommunikation. Langsomt peger mordet tilbage på en tidligere sag og en brutal seriemorder. Deres efterforskning hindres dog af deres kantede personligheder og deres dystre hemmeligheder fra fortiden. En fortid, med forbindelser til morderens gerninger…

“Box” lover som første bog i Camilla Läckberg og Henrik Fexeus’ krimiserie utroligt godt for deres fremtidige makkerskab. Det er en fænomenal krimi, som vil begejstre alle fans af nordiske krimier og de to forfattere!

Anne Maries anmeldelse: Jamen for pokker – hvilken herlig makaber krimi var det ikke lige jeg fik fat i der! Er du til mærkværdige personer, blod, spektakulære  måder at dø på og en del dødsfald så er det “Box” du skal have fat. Her får du virkelig value for money.

Da en kvinde bliver fundet spiddet i en kasse bliver politiefterforskeren Mina Dabiri sat på sagen. Hun sidder i en special-enhed som tager sig af specielle sager og denne sag er så speciel at hun synes der er brug for nye øjne. Hun rekvirerer derfor mentalisten Vincent Walder til at konsultere på sagen. Det skaber resultater, men også genvordigheder i forhold til deres privatliv, interaktionen med de andre i special-enheden og især imellem dem, da de hver især har dæmoner at kæmpe med.

Ønsker du underholdning, makabre mord samt finurlige karakterer, så er “Box” noget for dig. Og vi er heldige, for det er den første i en planlagt serie.

Begejstringen er stor, men da vi har mere i vente giver jeg den foreløbig 3 store hjerter.

Rigtig god læselyst!

Udgivet af Peoples 9/9-2021

Tre krimihjerter

 

Har du læst den? Hvad synes du?