Forlagets beskrivelse: “Den tredje søster” afslutter Sara Blædels trilogi om Ilkas jagt efter sandheden om sin far, der forsvandt uden et ord.

Søster kommer med altafgørende afsløringer efter overfaldet på Artie. Afsløringer der indeholder vitale sandheder. Efter disse nyheder lukker Ilka sin bedemandsforretning ned i Racine og vender bilen mod syd. Her forventer hun at møde den endelige sandhed om sin far.

“Den tredje søster” er en spændende afslutning på Sara Blædels serie om Ilkas liv og søgen efter sin far og ikke mindst sig selv.

Anne Maries anmeldelse: Så kom endelig afslutningen på Ilkas eventyr i Racine, USA. Jeg har virkelig glædet mig til at se hvordan det hele ender for Ilka, og jeg blev ikke skuffet.

Der er nemlig stadigvæk virkelig smæk for skillingen og Sara får beskrevet Ilkas ydre og indre rejse i forhold til forholdet til sin far, sted-familie og sin egen mor så fint. Man kan ikke andet end at holde af Ilka og jeg er især glad for at hun kan sige fra når det virkelig brænder på. For brænder på – dét gør det. Flere gange og Ilka får virkelig brug for sine diplomatiske og kreative evner for problemløsning, for det er ikke nemme situationer hun kommer i.

Jeg er jo ikke fan af at beskrive for meget af handlingen, da det for nogle føles som “spoilers” og ligesom jeg, selv ønsker, at danne sin egen film i hovedet, mens bogen læses og nydes. Så jeg vil ikke sige andet end at Sara slutter trilogien om Ilka så flot, at jeg ikke kunne ønske mere. Underholdningen er i top og det samme er spændingsniveauet. Bogen læste sig selv og jeg var færdig på to dage, på trods af graviditetsgener og familielivet der skulle passes, så den er VIRKELIG tiden værd.

Kære Sara… Tusind tak for en skøn historie og tak fordi jeg måtte følge Ilkas rejse. I mit næste liv skulle jeg måske være bedemand 🙂

Forlag: PeoplesPress

Udkommer: 16/11-2018

 

fire krimihjerter

 

Har du læst den? Hvad synes du?