“Det sidste søm” af Stefan Ahnhem

Forlagets beskrivelse:

Politichef Kim Sleizner ved Københavns Politi har på sin vej mod toppen af dansk politi gjort sig skyldig i afpresning, manipulation, mishandling og voldtægt. Dunja Hougaard har gennem måneder med sit hold i det skjulte samlet informationer og beviser på hans modbydelige gerninger. En person højte oppe i hierakiet i den danske efterretningstjeneste findes død med en uidentificeret kvinde på bunden af den Københavnske havn, og et dødeligt kapløb om sandheden begynder. Imens får Fabian Risk en skelsættende meddelelse i Helsingborg.

Betina Nielsens anmeldelse:

Ja, jeg sidder her med ambivalente følelser efter at have læst sidste side i “Det sidste søm.” På en måde er jeg rigtig ked af, at det nu er slut med Fabians og Dunjas kamp mod Kim Sleizner, men så alligevel er jeg helt høj over, hvor fuldstændig fantastisk denne 6. og afsluttende bog i serien er. 

Alt går op i en højere enhed, alle tråde, spor og hints gennem de foregående bøger bliver nu samlet. Det gør de på mesterlig vis – ligesom vi krimifans elsker. Der er gys, gru, grusomme gerningsmænd og gengældelse i stor stil.

Vi er helt inde under huden på hovedpersonerne og det er næsten umuligt at slippe bogen, når man først er begyndt. Prøv bare, du vil garanteret vende hurtigt tilbage 😉

Jeg er dybt imponeret over, at Stefan Ahnhem formår at afrunde serien i så suveræn stil. Sprogligt flyder det let og elegant, så vupti er du desværre nået til sidste side.

I fremtiden venter der garanteret noget andet godt fra Ahnhem, og jeg glæder mig til at læse med.

Tack så mycket for alle timerne med fabelagtig Fabian/Ahnhem underholdning.

Fem krimihjerter

Har du læst den? Hvad synes du?