“Efterladt” af Cody McFadyen – Anmeldt af Betina Nielsen

ItemImage

Forlagets beskrivelse:

FBI-agent Smoky Barrett er tilbage i denne nervepirrende thriller, hvor hun jagter en kynisk og iskold seriemorder, der har holdt en kvinde fanget i otte år, tilsyneladende uden motiv. Intet krav om penge, ingen mistænkte, ingen svar. Men Smoky Barrett og hendes team finder snart ud af, at seriemorderen også har efterladt andre ofre.

Min anmeldelse:

Hurra, endelig udgiver forlaget Turbulenz Cody McFadyens 4. bog i serien om FBI agent Smoky Barrett og hendes specialteam.

Det har jeg ventet på længe, men ventetiden har været det hele værd. McFadyen er lige så skarp, som han plejer at være og dermed automatisk på min top 10 liste over yndlingsforfattere. Bøgerne er blodige, uhyggelige, nådesløse, spændende og helt fantastiske.  Jeg vil sammenligne ham med Chris Carter, og det siger ikke så lidt.

Endnu er der desværre mange krimifans, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med hans bøger. Det håber jeg snart, der bliver lavet om på, da det ville være en skam, hvis I ikke fik glæde af McFadyens Smoky.

I ”Efterladt” følger vi Smoky i kampen om at finde en morder, der har udtænkt en grusom plan, hvor ofrene er handelsvarer og ikke betyder det mindste for gerningsmanden. Smoky bliver sat på en ekstra prøve, da hun selv er en del af planens meget komplicerede og gale/geniale brikker. Hun tvinges til at tage en beslutning, der får fatale konsekvenser og sætter spor i hendes i forvejen arrede sjæl. Smoky og hendes team er i denne her sag på overarbejde og det er tæt på, at det er morderen, der trækker det længste strå.

Her er forfatteren du har ventet på, hvis du er til gys, gru og kuldegys, men samtidig kan lide en hovedperson, der skiller sig ud fra mængden.

”Efterladt” er overraskende ondskabsfuld, tilpas barsk og ikke til at komme udenom.

Fem krimihjerterBogens kategori:

Har du læst den? Hvad synes du?