Forlagets beskrivelse: Da en ung, handicappet mand findes dræbt og derefter smidt i en swimmingpool i en forstad til Aarhus, indvilliger psykiateren Christian Falk igen i at hjælpe politiet med en gerningsmandsprofil. Men det kommer han til at fortryde. For pludselig står han i sit livs værste mareridt, hvor han er midtpunkt for efterforskningen og risikerer at miste alt – både privat og professionelt. Med politiet i hælene forsøger han at finde ud af, hvem der vil ham til livs, men skal samtidig kæmpe mod to gamle fjender, der forsøger at udnytte situationen til at tage en frygtelig hævn over ham. EN DJÆVELSK PLAN er sidste bind i trilogien om psykiateren Christian Falk, der hjælper Østjyllands Politi med gerningsmandsprofiler i særligt vanskelige kriminalsager.

Anne Maries anmeldelse: Wauw siger jeg bare. Wauw. Endnu en gang har jeg ventet længe på fortsættelsen af en skøn serie, og endelig kom den. Jeg kunne bare ikke lægge bogen fra mig. Igen formår Inger at skrue et vildt godt plot sammen, som får læseren til at læse videre, uanset hvad man ellers havde planlagt den aften.

Christian Falk har fra starten af fascineret mig, både som menneske og som fagperson. Og hans problemer med autoriteter, kollegaer og sig selv gør ham til en yderst interessant person, som man ikke kan andet end at holde af.

Falk har endelig fundet lykken med Emma, åbnet sin nye klinik og nyder sin tilværelse efter de hårde år han har været igennem. Men et nyt mareridt starter, da Falk bliver kaldt ud til et drab på en handicappet mand, og nu prøver Falk selv hvordan det er være den jagede part i en sag. Situationen bliver desperat og han prøver desperat at finde ud af hvem der ønsker at skade ham, ja måske endda slå ham ihjel. Jeg vil ikke afsløre mere, men kun give Inger topkarakter for denne afslutning på en virkelig god serie. Inger kan bare det dér og jeg nyder altid at læse hendes bøger. “Stående applaus  – bravo, Inger. Du er i sandhed en krimidronning!”

Udgivet af People’s Press

Udgivet: 30. august 2018

Fem krimihjerter

 

Har du læst den? Hvad synes du?