Handling

Til daglig lever Rina et normalt liv som praktiserende læge i Århus. Men i den dunkle nat er hun en passioneret street artist, hvis værker kan ses rundt om på byens højeste tage.

Da en ung klatrer findes myrdet, spreder uhyggen sig i miljøet, og hun begynder at frygte for sin dobbelte identitet. Hun må finde morderen før gerningsmanden finder hende. Men hvordan kan hun finde morderen, når hun ikke kan huske et ansigt?

Anmeldelse

Frit fald er bog nr. 2 i serien om Rina.

Jeg var meget meget glad for bog nummer 1. Rina er en helt anden type end Dicte. Det er ikke fordi, at Rina ikke har sine egne dæmoner at slås med. Lige på det punkt ligner Rina og Dicte egentlig hinanden meget god, men her holder alle lighedspunkterne mellem de 2 også op. Rina er helt sin egen, hun kan noget helt særligt.

Jeg forsøgte at strække den, så den blev hos mig lidt længere, det lykkedes ikke specielt godt. Men et par dage ekstra kom min dejlige læseoplevelse da til at vare.

Det var en helt igennem fantastisk læseoplevelse. Jeg ville elske at læse endnu en bog med Rina.

I Frit fald kommer du som læser endnu tættere på Rina. I forbindelse med opklaringen mærker du ind imellem en kold rislen ned af ryggen og til andre tider sidder du ude på kanten af stolen.

Personskildringerne er levende og vedkommende. De kommer ind under huden på dig, og det er nemt at fordybe sin i Rinas univers.

Rigtig god fornøjelse.

Fem krimihjerter

Frit fald er modtaget som anmeldereksemplar fra Politikens Forlag.

Har du læst den? Hvad synes du?