“Giv ikke slip” af Harlan Coben

Forlagets beskrivelse:

I 15 år har politimanden Nap Dumas forsøgt at finde svaret på, hvad der i virkeligheden skete med hans tvillingbror, som blev fundet omkommet sammen med sin kæreste på togskinnerne i udkanten af Naps barndomsby. Få dage efter ulykken slog hans livs kærlighed, Maura, op med ham og gik under jorden.

Nu, 15 år senere, nærmer Nap sig omsider et gennembrud i efterforskningen. Noget tyder på, at de to sager er forbundet, men sandheden viser sig at være langt mere grum og foruroligende, end han nogensinde havde forestillet sig.

 

Betina Nielsens anmeldelse:

Harlan Coben er en sikker leverandør af krimier, med stor underholdningsværdi. “Giv ikke slip” er ingen undtagelse.

Politimanden Nap Dumas er hovedpersonen i denne bog. I 15 år har han forgæves prøvet at finde ud af, om hans tvillingebrors død var selvmord eller mord. I forbindelse med sin bror, forsvandt Naps kæreste Maura, og han har ikke været i stand til at opstøve hende siden. Han er overbevist om, at hun er forsvundet med værdifulde oplysninger, der kan klarlægge Naps brors død.

En mordsag på en politibetjent i en anden stat, bringer pludselig Nap på sporet af Maura. Et spor der viser sig at være dødsens farligt, men uundgåeligt for Nap, der kun har ventet på chancen for at få gåden opklaret.

Ville det have været bedst at være foruden sandheden? Det må du som læser selv bedømme.

Jeg er rigtig glad for Cobens bøger, der gang på gang kaster mig ind i et nyt univers, hvor persongalleriet, miljø og krimi intrigen altid er spændende og vedkommende.Det eneste dårlige ved hans bøger er, at man kommer til at læse dem alt for hurtigt.

Heldigvis har Harlan Coben været ret produktiv, så der er en del bøger i vente.

Tre krimihjerter

 

Har du læst den? Hvad synes du?