Anmeldelse af Anna-Luisa

Tess Gerritsen gør det igen!

Jeg er underholdt fra første side og synes bogen er en pageturner af kaliber.
Er man til Rizzoli og Isles vil man elske denne krimi hvor fokus i den grad ligger omkring Dr. Maura Isles – og jeg er vild med den!

Der er sket noget forfærdeligt i den tilsneede landsby Kingdom Come i Wyoming. Tolv sælsomt ens huse står mørke og forladte. Menneskene, der boede der, er tilsyneladende pist forsvundet fra jordens overflade.
Maura Isles kører gennem området sammen med en gruppe venner, da de pludselig bliver fanget i en snestorm. De søger ly i den forladte landsby. Deres mareridt er først lige begyndt.
Flere dage senere flyver Jane Rizzoli til Wyoming for at lede efter sin forsvundne veninde. Et forulykket køretøj er blevet fundet med fire svært forbrændte lig i kabinen. Kan et af ligene være Maura?
Janes jagt efter sandheden fører hende til Kingdom Come, hvor personen, der iagttog Maura, nu ligger på lur efter hende…

Rizzoli & Isles er tilbage for fuld hammer. Denne gang med den reserverede Maura i hovedrollen.
Maura er ramt af kærlighedssorg pga det svære forhold til præsten Daniel. Deres kærlighed må ikke vises, da han som præst har viet sit liv til Gud og Laura er derfor frygtelig ramt af tvivl om deres fremtid da hun forlader ham for at tage til en konference i Wyoming.
På konferencen møder hun en gammel bekendt fra studiet, som inviterer hende med på en tur til en afsidesliggende skihytte med ham, hans datter og et vennepar.
Den ellers altid regelrette Maura beslutter sig for at gribe øjeblikket og for en gangs skyld være spontan og gøre nogen uovervejet.
Maura tjekker ud før tid og tager med på tur i en lejet autocamper – uden at fortælle nogen om sine planer.
De kører ind i et frygteligt snevejr og kører ved et uheld af vejen, autocamperen vælter og de kan ikke komme videre. Alene i den vilde natur beslutter de sig for at fortsætte til fods i forsøget på at finde ly – de finder en forladt bjergby hvor de slår sig ned.
Men hvorfor er alle byens 12 huse forladte? Hvorfor ser alle huse ud som om de er forladt i hast? Og hvordan kan det være at der stadig står en bil i hver eneste garage?

Et mareridt starter og historien er fantastisk velskrevet!
Plottet er velopbygget og krimien er en af den slags der får dit hjerte til at slå alt for hurtigt mens du tager dig selv i at hyperventilere en smule.

Isnende god!
Læs den

 @annaluisasverden

Har du læst den? Hvad synes du?