Bogen er anmeldt både af Anna-Luisa Tangaard Alonso og Per Drustrup Larsen.

ER DET MULIGT AT BEGÅ DEN PERFEKTE FORBRYDELSE?

En ung kvinde findes dræbt på et nedslidt hotel på Manhattan.

Alle kendetegn er ætset væk.

En far halshugges offentligt i den brændende saudiske ørkensol.

En berygtet syrisk biotekekspert får skåret øjnene ud på en losseplads i Damaskus.

De sidste rester af et menneske brænder ud på en bjergside i Afghanistan.

Ét spor forbinder forbrydelserne, og kun én mand kan drage ud på rejsen.

PILGRIM

Jeg kan gøre dette meget kort, bogens 795 sider taget i betragtning. Jeg bliver faktisk sjældent imponeret i samme grad.

FÆNGSLENDE. FRYGTINDGYDENDE. FANTASTISK!

Wauw. Bare wauw. Sikke et indtryk. Så mange eftertanker. Så skrækindjagende realistisk, at uhyggen kryber helt ind under huden.

Fem krimihjerter@annaluisasverden

____________

Per Drustrup Larsens anmeldelse

Siden jeg for et år siden skrev min første anmeldelse på min blog – Drustrups Bogblog, er mine indlæg stadig oftere blevet lange. Det sker ikke denne gang, selv om det er om den længste bog, jeg har læst længe.

Kort fortalt er det en vild historie med centralt baggrundsstof, der afsløres i bidder, samtidig med at hovedpersonen med de mange navne og dæknavnet Pilgrim forsøger at komme på sporet af terrortruslen og leder os som læsere i alle retninger ad voldsomt spændende, højteknologiske og voldelige veje. Lidt som Jack Bauer møder James Bond set gennem George Smileys briller. Det er en bog, der både underholder, holder dig fanget og skræmmer.

Der er sagt mange fine lovord om bogen i andre anmeldelser og blogs, og jeg giver dem alle ret. Giv ikke op pga. de mange sider, læs bogen og bedøm selv!
Jeg giver den 9 point på min egen krimiskydeskive HER og 5 krimihjerter her:

Fem krimihjerter

 

Har du læst den? Hvad synes du?