Kludedukken af Daniel Cole

SEKS OFRE

ÉT LIG

Det er et chokerende syn, der møder den garvede kriminalassistent William ‘Wolf’ Falkes en alt for tidlig morgen i en tom London-lejlighed, der ligger foruroligende tæt på hans egen. En halv meter over gulvet hænger et grotesk lig sirligt arrangeret foran et panoramavinduer. Liget er syet sammen af dele fra seks døde mennesker, men det er hovedet, der ryster Wolf.

Morderen bag ‘værket’ har ikke bare slået seks mennesker ihjel, han har også sendt pressen en liste over sine seks kommende ofre. Wolf og hans hold skal nu forsøge at opklare sekstra mord og afværge seks nye, mens hele verden holder øje med dem.

Jeg har armene over hovedet over denne fantastisk gennemførte debutantkrimi!

Jeg er fuldstændig vild med Daniel Cole og hans hovedperson William ‘Wolf’ Falkes skæve personlighed.

Wolf vækkes en dag ved lyden af vibrationerne fra mobiltelefonen, der i nogens iver i at få fat i Wolf, bevæger sig brummende rundt på laminatgulvet i hans lejlighed.

Det er egentlig hans fri weekend,  men hans overordnede har brug for ham på et gerningssted. Gerningsstedet ligger næsten lige over for Wolfs hjem, så han er hurtigt på pinden. Hvad han ikke var forberedt på, var at der ikke er ét, men dele af seks lig sirligt syet sammen til et lig. Wolf genkender straks hovedet – et ’spøgelse’ fra Wolfs egen fortid. Men hvem er de andre?Hvorfor er disse brutale mord begået? Hvem er så grusom at dræbe blot for at partere ligene og lave sin helt egen Kludedukke?

Liget er arrangeret præcist så dets ene finger peger lige over på vinduet i Wolf lejlighed.

Politiet er rystet og der må afholdes en pressekonference – Wolf får tjansen, og så snart han er færdig med at udtale sig stoppes han af sin ekskone, der forgæves har forsøgt at ringe Wolf op hele dagen.

Ekskonen Andrea er journalist og har modtaget en liste over seriemorderens næste seks ofre.

Listen indeholder både 6 navne og 6 datoer.

Wolfs navn står som det sidste på listen.

Nedtællingen er startet.

Tik tak. Tik tak.

 

Havde jeg kunne give 6 krimihjerter, havde jeg gjort det til Daniel Cole idag.

En virkelig velskrevet og gennemført udtænkt krimi i verdensklasse!

Læs den!

Fem krimihjerter@annaluisasverden

Har du læst den? Hvad synes du?

Comments