• Krimifan
  • Nyheder
  • KRIMIFAN: Ulykke på motorvej: kvinde faldt ned på bil. Politiet mistænker ’kriminel handling’.

KRIMIFAN: Ulykke på motorvej: kvinde faldt ned på bil. Politiet mistænker ’kriminel handling’.

KRIMI: En kvinde er slemt tilskadekommen efter et uheld tidligere på dagen, hvor hun faldt fra en gangbro ned på en kørende BMW. Føreren af bilen døde ved sammenstødet. Politiet mistænker ulovligheder.

Ikke mindre end syv biler er stødt sammen og flere vidner melder om hektisk aktivitet for brandfolk, der forsøger at skille bilerne fra hinanden. Klokken 17:26 faldt kvinden ned fra gangbroen og ramte en BMW, der efterfølgende trak mod højre og forårsagede massive sammenstød nær S-togsstationen Sulzbach-Nord nær Sulzbach i Tyskland.

Kvinden er svært medtaget men i live, mens føreren af BMW’en fik hjertestop af forskrækkelsen og blev erklæret død på stedet. Derudover meldes der kun om lette skader.

Politiassistent Hendrik Koch fra Eschborn-distriktet, kan ikke oplyse identiteten på den døde af hensyn til familien. Dog efterlyser han vidner:

”Vi har grund til at antage at der ikke er tale om almindeligt uheld, og ønsker at tale med alle, der har opholdt sig i området omkring Sulzbach-Nord omkring 17:20-17:40 i dag. Selv folk, der ikke mener at have noget at bidrage med bør kontakte os så hurtigt som muligt.”

LÆS OGSÅ: Snehvide skal dø (anmeldelse)

Politiassistent Hendrik Koch ønsker ikke at uddybe sagens hændelsesforløb yderligere af hensyn til den igangværende efterforskning.

Enhver henvendelse skal ske til politiet direkte.

Den cirka 50-årige kvinde er af politiet identificeret som Rita Cramer fra Neuenhain. Hendes tilstand beskrives som stabil, men svært medtaget. Familien er underrettet.

Rita Cramer er mor til Tobias Sartorius, der netop er blevet løsladt fra Rockenberg-fængslet efter 11 års fængsel i den såkaldte Altenhain-sag, hvor to unge piger forsvandt sporløst.

OBS: Vær opmærksom på at der er tale om et værk af fiktiv natur og således ikke tale om virkelige hændelser. De beskrevne begivenheder finder sted i Snehvide skal dø af Nele Neuhaus. Bogen er tilgængelig hvor du normalt køber eller streamer dine e-bøger.

Find den bedste pris her >>

Har du læst den? Hvad synes du?