KRIMIMESSEN I HORSENS 2016 SET MED EN KRIMIFANS ØJNE

Krimimessen 2016 på “Fængslet” i Horsens kan kun betegnes som en fantastisk succes. Over 6000 oplevede messen.

Lørdag klokken 10 åbnede kultur- og kirkeminister Bertel Haarder messen med en fin velkomsttale.

I år var hele Krimimessen flyttet indendørs. Det betød, at udstillingsarealet ikke som de to foregående år havde plads i et stort opvarmet telt, men var flyttet ind i Magasinet. Det er efter min mening en virkelig stor forbedring.

Som sædvanlig stod jeg på Krimifan.dk/People’s Press’ stand sammen med Betina, Lone, Niels og Tine fra Team Krimifan og også sammen med ansatte fra forlaget. Af dem kender jeg i særdeles hed den altid muntre Kristian rigtig godt. Alle på standen har det altid særdeles hyggeligt, når vi sammen er med til at servicere standens gæster. Vi havde også en konkurrence kørende, hvor de heldige vindere kunne vinde bøger fra forlagets udgivelser.

At stå på en stand giver mulighed for komme i snak med en masse krimiinteresserede mennesker.
Kort tid efter at jeg og de andre fra teamet var dukket op, begyndte også forlagets forfattere at dukke op.

Personligt er jeg kommet til at kende flere af forlagets danske forfattere temmelig godt. Så det var rigtig hyggeligt at hilse på Helle Vincentz, Sara Blædel, Inger Wolf og Agnethe Friis, som alle er yderst imødekommende.

Jeg fik mig senere også en god snak med Christian Frost, som sidst har skrevet “Araberen der var hvid som sne.”

Jeg fik også snakket med rigtig mange imødekommende forfattere fra andre forlag: Lotte Petri, Eva Maria Fredensborg, Pernille Boelskov, Nina Vad Holtum, Jens Østergaard, Claus Lohman, Jakob Melander, Kim Juul, Cristian Mørk, Jens Henrik Jensen og Stefan Ahnhem.

Det med imødekommenheden er i øvrigt noget, der kendetegner alle de forfattere, jeg efterhånden er kommet til at kende. Alle vil gerne slå en sludder af og svare på spørgsmål.

Ud over at få snakket med forfattere fik jeg også snakket med en del af de forlagsfolk, jeg kender. Jeg havde således fornøjelsen af at snakke med Marie fra Modtryk, som er den, der tilbyder mig anmeldelser fra forlaget, og selv om hun nu går på barsel det næste halve års tid, har hun forsikret mig om, at jeg fortsat vil få bøger fra Modtryk.

Naturligvis var jeg også forbi Jentas, hvor jeg som altid får en herlig snak med Egill og Johann, som sammen med mor Sigrun står for forlaget.

Jeg fik mig også en snak med en af pigerne fra Lindhardt og Ringhof, og hun præsenterede mig i øvrigt for forfatteren Mogens Blom, som jeg også fik mig en lille snak med.

Politikens Forlag har gennem tiden givet mig rigtig gode oplevelser, idet jeg flere gange sammen med en lille håndfuld andre bloggere har været inviteret med til små intime bloggermøder med kendte forfattere. Disse møder har været arrangeret af Christina fra forlaget, så selvfølgelig skulle jeg også have en snak med hende.

En af mine faste “samtalepartnere” på enhver bogmesse er Kaj fra Mellemgaard. Vi får os altid en vældig hyggelig snak.

På forlaget Punktums stand fik jeg mig en lille snak med en af de norske forfattere, jeg holder rigtig meget af at læse, nemlig Jørn Lier Horst. Han er i øvrigt også politimand, og så er han nem at forstå.

Et af de nye forlag, jeg besøgte var forlaget DreamLitt. En af bagmændene bag forlaget er forfatter Jakob Hedegaard Pedersen, som er gift med en af mine tidligere kolleger, så ham kender jeg godt i forvejen. Med på standen var også direktøren Ricki Tholstrup Jørgensen og en sød forlagssekretær. Den snak, vi havde, var yderst festlig. De kaldte sig selv for “Danmarks sødeste Forlag.”

Lørdag aften var der en fin middag for forfattere, forlagsfolk og medarbejdere ved Horsens Bibliotek på Bygholm Parkhotel. Her var jeg sammen med mit Krimifan-team inviteret med. Det blev en yderst hyggelig aften, hvor jeg havde fået en yderst god placering, idet jeg sad mellem min Krimifankollega Betina og krimiforfatter Helle Vincentz, som lige har udsendt “Stjålne liv”, og som har fået meget fine anmeldelser.

Jeg må indrømme, at jeg ikke fik hørt ret mange af de interessante interviews, der foregik rundt omkring på Fængslet. Jeg har det jo med at falde i snak med et hav af mennesker. Derhjemme havde jeg heldigvis sat harddisken til at optage det, som TV2 regionerne viste direkte på TV fra Krimimessen. Der er bl.a. en del interviews. Så nu kan jeg komme på Krimimesse et stykke tid endnu, da det er 12 timers optagelse.

Jeg overværede dog nogle interviews. Et interview jeg ikke ville gå glip af, var det, som Carl Wengel Grauballe havde med en af min favoritforfattere, Jesper Stein. Det, der gjorde interviewet til noget særligt, var, at det nu var for tredje år i træk, at jeg hørte Carl tale med Jesper Stein i forbindelse med, han havde udgivet en ny bog. Det, som ydermere gjorde dette interview til noget helt særligt, var, at Carl er en gut, der går i 1.G og altså kun var en stor skoledreng første gang, han lavede interwiew med Jesper Stein.

Yderligere overværede jeg interviews med Henrik Brun, Nina Vad Holtum samt Jens Henrik Jensen, som jeg er kommet til at kende ret godt.

Horsensborgmesteren Peter Sørensen var også en tur på banen, idet det var ham, der skulle overrække Krimimessens nyindstiftede publikumspris. Jeg har haft fornøjelsen af at være med til at indstille kandidaterne til prisen. Prisen gik fuldt fortjent til Sara Blædel.

Samme Sara Blædel reklamerede i øvrigt meget spektakulært for sin kommende krimi: “Bedemandens datter”. Reklamen var sat op på ruderne i en rustvogn, som stod parkeret på området ud for udstillingsarealet.

Fra mig skal der lyde en stor tak til alle medarbejdere på Horsens Bibliotek, der igen i år havde arrangeret en fremragende Krimimesse i Horsens.

Jeg glæder mig allerede til næste år.

Har du læst den? Hvad synes du?

Comments

 • Andreyfom

  Привет Тут все написано подробно <a href="http://poleznaya-kopejka.ru/vskrytie-zamka.php" rel="nofollow">аварийное открытие дверей машины</a>
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • HarryBlurn

  Хочу всех предупредить, что в сети работают сайты мошенники по отзывам об автосалонах. http://rater24.ru http://ratingmsk.ru http://recenzi.ru http://rtdm-auto.ru
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • aurelianj2 sexyapps.erolove.in

  Daily updated sissy blog big breasted men kids free dictionary wife cuckold http://sissy.adultnet.in/?view.katarina work in sex industry transvestite services contemporary sculpture ladies clothing online help with domestic abuse cast from carrie 2013 small cock sissies male video free
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Michaelguess 11000bitcoin.xyz

  How did I earn 11000 bitcoins in 55 days: http://11000bitcoin.xyz/wppage/how-to-earn-11000-bitcoins-in-55-days/
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Marishkananna nikeis77.nextview.ru/?p=20661

  Потрясающий сборник курсов Десятка! Сборник лучших 50 учебных курсов для заработка. Последние новинки в том числе. Рабочие курсы. Поддержка по всем вопросам. Преимущество Десятки. А преимущество этого сборника вот в чем, что Вы получаете огромный выбор тем для создания своего заработка. Сегодня вы покупаете всего один курс, огромный выбор и поле для вашей деятельности в сети интернет. Ваши деньги не потрачены зря... В видео-курсе Десятка, вы гарантированно получите то, что Вам нужно и начнёте зарабатывать, при этом потратив лишь 200 рублей, получите самый лучший сборник проверенных курсов и своевременную тех поддержку по всем вопросам. Освоив выбранную методику, вы создадите надёжный источник дохода. В "ДЕСЯТКЕ" Вы найдёте все необходимые программы и сервисы как платные, так и бесплатные, для эффективной работы. Купив этот курс вы получаете хороший толчок, кто только мечтает научиться зарабатывать в интернете, но не знает как и с чего начать. У вас не сайта или блога, нет своих инфопродуктов для продажи, вы не умеете продавать, ещё раз замечу для вас это лучшее решение, что бы начать зарабатывать от 3000 рублей, и впервые дни изучения, вникнуть в суть заработка на партнёрских программа, и не сделать множества ошибок в начале пути. Прямо сейчас купить курс Десятка:<a href="http://nikeis77.nextview.ru/?p=20661" rel="nofollow">хочу купить сейчас</a>
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Lesliehyday limonos.ru/foto-prikoly-interesnoe/6438-v-pech-etu-shkolu-10-uspeshnyh-lyudey-tak-i-ne-poluchivshih-srednee-obrazovanie.html

  Привет всем участникам форума! Нашел Прикольные фотки на этом сайте: http://limonos.ru : http://limonos.ru/foto-prikoly-interesnoe/3430-inostrancy-o-russkih-chego-ni-v-koem-sluchae-nelzya-delat-v-rossii.html <b> Иностранцы о русских: чего ни в коем случае нельзя делать в России </b> <a href="http://limonos.ru/foto-prikoly-interesnoe/5061-sochi-s-vysoty.html" rel="nofollow"> Сочи с высоты </a> http://limonos.ru/foto-prikoly-interesnoe/345-podborka-prikolnyh-i-interesnyh-kartinok.html http://limonos.ru/foto-prikoly-interesnoe/577-16-samyh-drevnih-predmetov-byta.html
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Tine Færch www.krimitanker.blogspot.com

  Super flot beskrivelse, Jan! Tak for en dejlig messe, der er alt for lang tid til næste år :)
  UpVote Reply 0 Upvotes
  • nmdykrkosk www.g8qf6c0q6c6sv98f8ct60ug4x19074jws.org/

   KRIMIMESSEN I HORSENS 2016 SET MED EN KRIMIFANS ØJNE – Krimifan <a href="http://www.g8qf6c0q6c6sv98f8ct60ug4x19074jws.org/" rel="nofollow">anmdykrkosk</a> [url=http://www.g8qf6c0q6c6sv98f8ct60ug4x19074jws.org/]unmdykrkosk[/url] nmdykrkosk http://www.g8qf6c0q6c6sv98f8ct60ug4x19074jws.org/
   UpVote Reply 0 Upvotes
  • owphsivqf www.gi191nl802v4rhs54b2215mpx1f34cpxs.org/

   KRIMIMESSEN I HORSENS 2016 SET MED EN KRIMIFANS ØJNE – Krimifan <a href="http://www.gi191nl802v4rhs54b2215mpx1f34cpxs.org/" rel="nofollow">aowphsivqf</a> owphsivqf http://www.gi191nl802v4rhs54b2215mpx1f34cpxs.org/ [url=http://www.gi191nl802v4rhs54b2215mpx1f34cpxs.org/]uowphsivqf[/url]
   UpVote Reply 0 Upvotes
  • gdxyojvemf www.g05r23yet0rox0oss7c470s113gb392os.org/

   KRIMIMESSEN I HORSENS 2016 SET MED EN KRIMIFANS ØJNE – Krimifan gdxyojvemf http://www.g05r23yet0rox0oss7c470s113gb392os.org/ <a href="http://www.g05r23yet0rox0oss7c470s113gb392os.org/" rel="nofollow">agdxyojvemf</a> [url=http://www.g05r23yet0rox0oss7c470s113gb392os.org/]ugdxyojvemf[/url]
   UpVote Reply 0 Upvotes
  • jyovgwnzhl www.g130s8ov4f3j396ighy986p95h4h1jxds.org/

   KRIMIMESSEN I HORSENS 2016 SET MED EN KRIMIFANS ØJNE – Krimifan [url=http://www.g130s8ov4f3j396ighy986p95h4h1jxds.org/]ujyovgwnzhl[/url] <a href="http://www.g130s8ov4f3j396ighy986p95h4h1jxds.org/" rel="nofollow">ajyovgwnzhl</a> jyovgwnzhl http://www.g130s8ov4f3j396ighy986p95h4h1jxds.org/
   UpVote Reply 0 Upvotes
  • dpiqtfvwe www.g46ws2ol534ev3s52qsd7sf6t6mk6745s.org/

   KRIMIMESSEN I HORSENS 2016 SET MED EN KRIMIFANS ØJNE – Krimifan [url=http://www.g46ws2ol534ev3s52qsd7sf6t6mk6745s.org/]udpiqtfvwe[/url] <a href="http://www.g46ws2ol534ev3s52qsd7sf6t6mk6745s.org/" rel="nofollow">adpiqtfvwe</a> dpiqtfvwe http://www.g46ws2ol534ev3s52qsd7sf6t6mk6745s.org/
   UpVote Reply 0 Upvotes
  • wbbnowdlq www.gn56sh51575z23l7fod131n7rifq06fjs.org/

   KRIMIMESSEN I HORSENS 2016 SET MED EN KRIMIFANS ØJNE – Krimifan <a href="http://www.gn56sh51575z23l7fod131n7rifq06fjs.org/" rel="nofollow">awbbnowdlq</a> [url=http://www.gn56sh51575z23l7fod131n7rifq06fjs.org/]uwbbnowdlq[/url] wbbnowdlq http://www.gn56sh51575z23l7fod131n7rifq06fjs.org/
   UpVote Reply 0 Upvotes
  • cvkbyylcq www.g13oi4qxh30i065lgd3ogtcc2241d320s.org/

   KRIMIMESSEN I HORSENS 2016 SET MED EN KRIMIFANS ØJNE – Krimifan cvkbyylcq http://www.g13oi4qxh30i065lgd3ogtcc2241d320s.org/ [url=http://www.g13oi4qxh30i065lgd3ogtcc2241d320s.org/]ucvkbyylcq[/url] <a href="http://www.g13oi4qxh30i065lgd3ogtcc2241d320s.org/" rel="nofollow">acvkbyylcq</a>
   UpVote Reply 0 Upvotes
  • kate spade outlet www.katespadeoutlet2.us/

   james harden shoes <a href="http://www.jamesharden-shoes.us" rel="nofollow">www.jamesharden-shoes.us</a>nike free run <a href="http://www.nikefreerun3.us" rel="nofollow">www.nikefreerun3.us</a>parker pen <a href="http://www.parker-pen.us" rel="nofollow">www.parker-pen.us</a>montblanc <a href="http://www.montblancpen2.us" rel="nofollow">www.montblancpen2.us</a>mbt shoes <a href="http://www.mbtshoescheap.us" rel="nofollow">www.mbtshoescheap.us</a>levis jeans <a href="http://www.levisjeansoutlet.us" rel="nofollow">www.levisjeansoutlet.us</a>kate spade outlet <a href="http://www.katespadeoutlet2.us" rel="nofollow">www.katespadeoutlet2.us</a>hermes handbags <a href="http://www.hermeshandbags-outlet.us" rel="nofollow">www.hermeshandbags-outlet.us</a>Giuseppe Zanotti Shoes <a href="http://www.giuseppezanotti-shoes.us" rel="nofollow">www.giuseppezanotti-shoes.us</a>fred perry outlet <a href="http://www.fredperryusa.us" rel="nofollow">www.fredperryusa.us</a>nike air max <a href="http://www.air-max90.us" rel="nofollow">www.air-max90.us</a>Kevin Durant Shoes <a href="http://www.kevindurant-shoes.us" rel="nofollow">www.kevindurant-shoes.us</a>air max shoes <a href="http://www.airmaxshoessale.us" rel="nofollow">www.airmaxshoessale.us</a>Salvatore Ferragamo Shoes <a href="http://www.salvatore-ferragamo.us" rel="nofollow">www.salvatore-ferragamo.us</a>Fendi Handbags <a href="http://www.fendihandbagscheap.us" rel="nofollow">www.fendihandbagscheap.us</a>Ecco Shoes <a href="http://www.eccoshoes-outlet.us" rel="nofollow">www.eccoshoes-outlet.us</a>dolce&gabbana <a href="http://www.dolcegabbanatheone.us" rel="nofollow">www.dolcegabbanatheone.us</a>dansko outlet <a href="http://www.danskoshoesoutlet.us" rel="nofollow">www.danskoshoesoutlet.us</a>columbia outlet <a href="http://www.Columbiaoutlet.us" rel="nofollow">www.Columbiaoutlet.us</a>coach outlet <a href="http://www.coachhandbags2.us" rel="nofollow">www.coachhandbags2.us</a>clarks shoes <a href="http://www.clarksshoesoutlet.us" rel="nofollow">www.clarksshoesoutlet.us</a>louboutin shoes <a href="http://www.ChristianLouboutinshoes2.us" rel="nofollow">www.ChristianLouboutinshoes2.us</a>Cat Casual Shoes <a href="http://www.catcasualshoes.us" rel="nofollow">www.catcasualshoes.us</a>Asics Running Shoes <a href="http://www.asics-shoesoutlet.us" rel="nofollow">www.asics-shoesoutlet.us</a>adidas outlet <a href="http://www.adidasoutletstore2.us" rel="nofollow">www.adidasoutletstore2.us</a>ysl handbags <a href="http://www.yslhandbagssale.us" rel="nofollow">www.yslhandbagssale.us</a>adidas outlet <a href="http://www.adidas-outletshoes.us" rel="nofollow">www.adidas-outletshoes.us</a>Under Armour Outlet <a href="http://www.underarmouroutlets.us" rel="nofollow">www.underarmouroutlets.us</a>ugg boots <a href="http://www.uggbootsoutletus.us" rel="nofollow">www.uggbootsoutletus.us</a>supra Footwear <a href="http://www.suprashoesclearance.us" rel="nofollow">www.suprashoesclearance.us</a>Salomon Shoes <a href="http://www.salomonshoesoutlets.us" rel="nofollow">www.salomonshoesoutlets.us</a>rolex watches <a href="http://www.rolexwatchescheap.us" rel="nofollow">www.rolexwatchescheap.us</a>valentino outlet <a href="http://www.valentinooutletonline.us" rel="nofollow">www.valentinooutletonline.us</a>
   UpVote Reply 0 Upvotes
   • ogjzodwmyr www.gm8us2yn09772w6eh725byv67qqmh252s.org/

    KRIMIMESSEN I HORSENS 2016 SET MED EN KRIMIFANS ØJNE – Krimifan [url=http://www.gm8us2yn09772w6eh725byv67qqmh252s.org/]uogjzodwmyr[/url] ogjzodwmyr http://www.gm8us2yn09772w6eh725byv67qqmh252s.org/ <a href="http://www.gm8us2yn09772w6eh725byv67qqmh252s.org/" rel="nofollow">aogjzodwmyr</a>
    UpVote Reply 0 Upvotes
12 More Comments