• Krimifan
  • Nyheder
  • KRIMINYT: 12-årig pige fundet dræbt i Brabrand ved Aarhus. “Selv de mest hærdede af os er berørte”

KRIMINYT: 12-årig pige fundet dræbt i Brabrand ved Aarhus. “Selv de mest hærdede af os er berørte”

KRAGEMANDEN: Politiet har her til aften fundet liget af en tolvårig pige i en garage i en villa i Brabrand ved Aarhus. Politikommissær og efterforskningsleder Henrik Dam fra Østjyllands Politi bekræfter, at der er tale om et drab.

En mor i Aarhus kom her til aften hjem til det værst tænkelige, da hun fandt sin datter død under tragiske omstændigheder i familiens garage. Politikommissær og efterforskningsleder Henrik Dam bekræfter, at det drejer sig om den tolvårige Felicia Nielsen, der til dagligt går på Sødalskolen i Brabrand.

Ifølge politiet var Felicia alene hjemme om eftermiddagen, da en ukendt gerningsmand skaffede sig adgang til huset og slog hende ihjel. Politiet tilbageholder stadig alle nærmere oplysninger om drabets karakter. “Selv de mest hærdede af os er berørte,” siger PK Henrik Dam.

Læs også: anmeldelser af Kragemanden

Vidner har set politiets teknikere tildække et smadret vindue på siden af garagen. PK Henrik Dam vil imidlertid endnu ikke udtale sig om, hvordan gerningsmanden er kommet ind. “I princippet kunne hun selv have lukket ham ind”, siger han.

En dyrlæge er desuden blevet observeret forlade garagen med en overdækket transportkasse. Konfronteret med hændelsen, forklarer PK Dam: “Der gik en krage rundt inde garagen. Vi var nødt til at få en professionel til at håndtere den.” Efterforskningslederen kunne dog ikke forklare, hvordan fuglen var havnet på stedet.

OBS: Vær opmærksom på at der er tale om et værk af fiktiv natur og således ikke tale om en virkelig hændelse. De beskrevne begivenheder finder sted i Kragemanden af Inger Wolf. Bogen er tilgængelig hvor du normalt køber eller streamer dine e-bøger.

Har du læst den? Hvad synes du?