Mellem djævelen & havet af Maria Adolfsson

Forlagets beskrivelse:

Da en verdenskendt sangerinde vender tilbage til hjemby på Doggerland for at indspille et nyt album, tryllebinder hun alle med sit smukke udseende og store sangtalent. Bortset fra kriminalinspektøren Karen Eiken Hornby, som føler sig gammel og slidt ved siden af den talentfulde sangerinde. Men da sangerinden pludselig forsvinder fra øerne, er det Karen Eiken Hornbys opgave at finde hende, før nyheden når frem til pressen. De kommer hurtigt på sporet af en mand, der står bag flere voldtægter, men at bevise, at han er den skyldige, viser sig at blive en kompliceret affære.

”Mellem djævelen og havet” er en nordisk krimi, der byder på iskolde gys og store følelser med den stormfulde øgruppe Doggerland som kulisse.

”Mellem djævelen og havet” er tredje bind i Maria Adolfssons Doggerland-serie, men bøgerne kan fint læses uafhængigt af hinanden. Maria Adolfssons Doggerland-serie er blevet oversat til mere end 18 sprog.

Anne Maries anmeldelse: 

Karen Eriksen og Doggerland er tilbage. Og det er dælme dejligt. Dette er tredje bind og vi har nu fulgt Karen i nogle år, og hun har virkelig oplevet ting, som alle ville ønske de var foruden. Hun er en kvinde der ved hvad hun kan – arbejdsmæssigt, men privat tumler hun med mange ting, som gør hende sårbar og elskelig. For hun er jo ligesom alle os andre. Helt almindelig – på godt og ondt.

Jeg har derfor nydt at læse endnu en historie med Doggerland som kulisse, som bare er et fantastisk sted. Forfatteren beskriver Doggerland så levende og med så meget indlevelse at man føler det er et rigtigt sted, som man gerne vil besøge.

Karen har det ikke så godt og oplever problemer med helbredet. Hun ignorer det for det meste, for hun skal jonglere mellem to efterforskninger – den ene for brutale voldtægter og en forsvunden sangerinde….. hvem voldtager kvinder på det mest brutale og utænkelige måde… og hvor er sangerinden?

Jeg er svært begejstret for Doggerland og Karen Eiken, og tredje bind her har ikke gjort den begejstring mindre. Så hermed min varmeste anbefaling af alle tre bøger, som kan læses hver for sig – men jeg anbefaler man læser dem i rækkefølge for at få det hele med.

4 flotte hjerter fra mig. God læselyst.

fire krimihjerter

Anmelder ex venligst doneret af People’s

 

 

Har du læst den? Hvad synes du?