Forlagets beskrivelse: Under efterforskningen af enkemand Theodor Reifenraths død gør Pia Sander, Oliver von Bodenstein og resten af teamet fra K11 en grusom opdagelse under hundegården på Reifenraths ejendom. Tre kvinder er blevet druknet og derefter pakket ind i folie, og den retsmedicinske undersøgelse afdækker flere og flere frygtelige detaljer. Kvinderne forsvandt alle lige før eller på mors dag.
Reifenrath har levet et tilbagetrukket liv i sit afsondrede hus, siden hans kone Rita tilsyneladende begik selvmord tyve år tidligere. Parret havde åbnet deres hjem, et tidligere nonnekloster, for adskillige plejebørn, men det begynderat gå op for efterforskerne, at det ikke var noget filantropisk forehavende. Hvad skete der med alle de børn?
Mors dag nærmer sig, og da en kvinde forsvinder, indser Pia Sander, at hun er i et kapløb med tiden. Kan hun nå at få brikkerne til at falde på plads, før det er for sent?
Mors dag er sjette bind på dansk i serien om politibetjentene Pia Sander og Oliver von Bodenstein. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Anne Maries anmeldelse:
Hvis du trænger til noget nyt og anderledes i forhold til krimier, så skal du læse Nele Neuhaus. Mange af de mest populære krimier lige nu og for flere år siden foregår som regel i norden, England og USA, men her er vi altså kommet til Tyskland og det er dejligt til en afveksling.

Vi har nu i flere bøger fulgt Pia Sander og Oliver von Bodenstein og de er dejlige bekendtskaber. Neuhaus formår at skabe nogle karakterer med dybde, og samtidig er de ikke overfyldte med problemer i hverdagslivet og de er nemme at relatere til.

Plottet i denne bog er virkelig godt skruet sammen og jeg nød hver en side og var virkelig ked af det da den sluttede. Spændingsniveauet er i top og man bliver tilfredsstillet undervejs med små bidder af sandheden om de mange kvindemord, så jeg mente jeg havde regnet det hele ud, men jeg tog fejl – og det er virkelig skønt når jeg oplever det med en krimi – at jeg ikke kan regne det hele ud med det samme. Og det formår Neuhaus – hun drysser sandheden ud i moderate og passende mængder gennem hele bogen, så du forbliver siddende yderst på sædet indtil sidste side er læst.

Jeg kan virkelig anbefale alle Nele Neuhaus’s krimier for Pia Sander og Oliver von Bodenstein er virkelig godt bekendtskab og har alt hvad der hører til en god krimi.

Den får fem store hjerter hos mig.

Fem krimihjerter

Udgivet af:
Peoples
17/3-2022

Har du læst den? Hvad synes du?