Et tilfældigt uheld ude på landet i Wyoming får sherifkontoret til at anholde en mand for et muligt dobbeltmord, men yderligere undersøgelser tyder på en langt mere grufuld opdagelse – en seriemorder, der har kidnappet, torteret og lemlæstet ofre over hele USA i mindst 25år. Den mistænkte hævder, at han blot er en brik i en enorm labyrint af løgn og bedrag  – er han til at stole på? Robert Hunter bliver bedt om at gennemføre en række afhøringer af den anholdte. Disse afhøringer begynder at afsløre forfærdelige hemmeligheder ingen kunne have forudset…

WOW!

Til tider er det svært at rumme den begejstring det giver en at læse – sådan har jeg haft det under læsningen af de første bæger i serien om den eminente efterforsker Robert Hunter.

Jeg er betaget af hans sind – jeg har den dybeste respekt for Chris Carter og den viden han har oparbejdet gennem sit kriminalpsykologiske arbejde. Præcis de  viden der gør det muligt for ham at skille sig ud fra mængden og tilføje det “lille ekstra” der gør at man næsten synes man lærer lidt mens man læser.

Psykologi har altid interesseret mig. Hvorfor reagerer mennesker som de gør? Og hvorfor reagerer vi forskelligt? Med baggrund i netop denne krimi åbnes en dør på klem til at vi måske fri dlæggende slet ikke er så forskellige, men de oplevelser der farver os gennem livet har gennemgribende betydning for hvilke valg vi træffer.

Læs den – den er fabelagtigt god.

Fem krimihjerter@annaluisasverden

Har du læst den? Hvad synes du?