Pigen i isen af Robert Bryndza

Hendes øjne er åbne. Hendes døde krop ligger indefrosset i isen. Hum er ikke den eneste.

Kriminalkommissær Erika Foster tilkaldes, da liget af en ung kvinde findes under den tykke is på en sø i det sydlige London. Offeret er en smuk og ung societypige, der på overfladen levede det perfekte liv. Men da Erika får øje på slægtskabet mellem dette mord og drabet på treprostituerede, tyder noget på, at pigen i isen gemmer på en hemmelighed.

Men Erika må også slås med sin egen fortid. For den sidste sag hun havde, gik alvorligt galt og førte til hendes mands død, og Erika tvinges nu til at bekæmpe sine egne dæmoner i sin søgen efter en forbryder, som er mere farlig end nogen anden hun har mødt.

Pigen i isen er første bog i serien om Erika Foster og udspiller sig i London, hvor du som læser følger med ind i den kriminelle underverden i Erikas jagt på sandheden om drabet på den smukke unge kvinde.

 

Erika Foster hentes tilbage i aktiv tjeneste, da liget af den unge og meget smukke Andrea findes fastfrosset i isen. Andrea var datter af en meget magtfuld mand, erhvervsmand, medlem af overhuset og medlem af den britiske adel.

Erika lægges hindringer i vejen mod opklaringen af det bestialske drab, da man fra højere sted presser på for en hurtig opklaring, og for at familien behandles med særlige hensyn. Men Erika er en “lonely wolf” og hun går sine egne veje – uanset konsekvenserne. Lige præcist dette gør samtidig at Erika ved mere end et tilfælde befinder sig lidt for tæt på begivenhedernes centrum, og bringer sig selv i overhængende fare.

En krimi, som vandt mere og mere ind på mig jo længere jeg læste.

Jeg er vild med den frygtløse Erika og synes at forfatteren formår at opbygge spændingen, så den holder hele vejen hjem.

Umulig at lægge fra sig i hele sidste halvdel af bogen – læs den!

fire krimihjerter

Har du læst den? Hvad synes du?

Comments