Satans Sommer af Faber og Pedersen

Forlaget skriver: “Satans sommer” er en krimi af Kim Faber og Janni Pedersen, hvor vi endnu engang følger politikommissær Martin Juncker og hans gamle partner, Signe Kristiansen.

I denne bog forsøger Juncker at fortrænge fortiden, men det er ikke nemt, da hans datter begynder at stille spørgsmål. Samtidig modtager Junckers kone, journalisten Charlotte, et anonymt tip om, at det forfærdelige terrorangreb, der ramte København for et halvt år siden, kunne være blevet forhindret. Juncker nægter at involvere sig i sagen, og det er derfor op til Signe at grave sandheden frem.

Kim Faber og Janni Pedersen har med “Satans sommer” skabt en uhyggelig fortælling, der viser, hvor galt tingene kan gå, når fornuften svigter og ondskaben får frit slag.

Anmeldelse:Alle snakker om den svære 2er, men hvorfor er der ingen, der taler om den fantastiske 2er og det må man sige, at Satans Sommer af Faber og Pedersen er.  Jeg var helt vild med Vinterland, som den første i serien hedder, men efter denne her bog er jeg KÆMPE fan af de to, for s…. de kan skrive, så hårene rejser sig i nakken.

Endnu engang tager vi til Sandsted, hvor Martin Juncker holder til sammen men sit team, som man kender fra den første bog. Bogen er skrevet i et højt tempo, der tager læserne med ud på en ruchetur, der får demomen i Tivoli til at minde om det rene barnemad. Personerne er godt beskrevet og de kommer ind under huden på en som læser hvilket gør, at det gør ondt, når det går vores personer dårligt. Man kan virkelig mærke, at de to forfattere brænder for deres personer, men de er ikke blege for at udsætte dem for noget, hvilket også er med til, at de bliver levende for læserne og ikke bare nogen man tager ind for bagefter at smide dem ud til højre, man simpelthen griner og græder med dem. Man kan mærke, at forfatterne er godt inde i stoffet og intet er overladt til tilfældighederne hos de to. Sproget i bogen er let og det gør, at man meget hurtig kommer igennem den og efter sidste side var vendt, var jeg klar til mere.

Har du læst den? Hvad synes du?