Du elsker din familie. De er ensbetydende med tryghed. Du stoler på dem. Men bør du det… ?

Da 15-årige Billy Wilkinson forsvinder en sen aften, bliver hans mor, Claire fortvivlet og bebrejder sig selv. Og hun er ikke den eneste i Billy familie, der føler sig skyldig.

Men familien Wilkinson er så vant til at have hemmeligheder for hinanden, ar det først er seks måneder senere, da en efterlysning i tv går helt galt, at sandheden langsomt kommer for dagens lys.

Claire er overbevist on to ting; at Billy stadig er i live, og at hendes familie ikke har noget med hans forsvinden at gøre.

En mors intuition slår aldrig fejl. Eller gør den?

Jeg er desværre ikke imponeret over hverken historien eller tempoet i denne psykologiske thriller. Jeg synes der væves for meget rundt, og man trækkes lidt rundt i manegen som katten om den varme grød.

Jeg er stor fan af genren både ift Donestic Noir og psykologiske thrillere, men jeg synes simpelthen ikke at denne er stærk nok.

Jeg har læst bogen på 24 timer – den er ikke uinteressant, men meget letlæst, og jeg savner lidt mere suspense på et eller andet plan.

En alt i alt ok bog, som dog langtfra når på højde med de bedste jeg har læst ik år hvorfor jeg kun lander på tre krimihjerter.

Tre krimihjerter  @annaluisasverden

Har du læst den? Hvad synes du?