Forlagets beskrivelse:

Det er seks år siden, Jake Fisher var vidne til, at han livs kærlighed, Natalie, giftede sig med en anden mand. I seks år har Jake begravet sig i sit arbejde som universitetslærer. I seks år har han holdt sit løfte til Natalie om at lade hende være i fred, og i seks år har tanken om Natalie og hendes ægtemand, Todd, pint og plaget ham.

Men de seks år har på ingen måde gjort kål på Jakes følelser for Natalie, og da han ved et tilfælde falder over Todds dødsannonce, kan han ikke nære sig for at deltage i begravelsen. Her får han et glimt af Todds enke, sådan som han havde håbet – men kvinden er ikke Natalie …

Jake sætter sig straks for at opklare, hvad der er sket med Natalie, og inden længe er han viklet ind i et spind af løgne og bedrag, der er tæt på at koste ham livet …

 

Min anmeldelse:

Efter at have ”slugt” Harlan Cobens ”Savner dig”, da den udkom her i foråret, og stadig have den på min top 5 liste 2015, var der store forventninger, da ”Seks år” landede i min postkasse.

Allerede efter de første par sider, var jeg fanget. En gribende kærlighedshistorie med et godt krimiplot fornemt puttet ind, så den kryber helt ind i hjertet på dig.

Jakes jagt på sin store og eneste kærlighed, driver ham ud på oplevelser og farer, der er meget fjernt fra hans ellers jævnt kedelige hverdag. Lyder det for klichéagtigt? Måske, men intet er, som du ellers gætter på, og jeg gyste, blev rørt og lod mig fuldstændig rive med.

Bogens rettigheder er allerede solgt til film, og det er det eneste minus, jeg lige kan komme på. Man kan nemlig godt fornemme, at denne her bog, er skrevet som det perfekte oplæg til en film. Alt er for klappet og klart, og det irriterede min elles gode læseoplevelse.

Filmen skal nok blive et hit, lige som denne her bog, for Harlan Coben er bestemt en mester til at underholde, så ens krimifan-gen bliver tilfredsstillet.

fire krimihjerter

Har du læst den? Hvad synes du?