Bered jer på en virkelig god læseoplevelse for Sarenbrant overrasker positivt i denne bog, da de foregående seks bøger om Emma har handlet meget om hovedpersonernes privatliv og det blev mig en tand for meget.

I denne syvende bog om Emma hører vi stadig om Emmas privatliv, men på et meget fint niveau. Vi starter med at høre om en ung pige… “der lægger sig på sporvognskinnerne i Stockholmsforstaden Bromma og lukker øjnene. I en anden del af Sverige ligger en mand levende begravet i skoven og venter på en afslutning. Ingen af deres familiemedlemmer eller venner ved noget om den katastrofe, der truer. Kan deres liv reddes? De to mennesker kender ikke hinanden, men har noget livsvigtigt til fælles. Det er op til kriminalinspektør Emma Sköld at finde sammenhængen, før det er for sent. Men sagen tager en uventet drejning og bliver langt mere personlig og skræmmende, end Emma kunne have forestillet sig”. (Forlagets handlings beskrivelse) 

Handlingen i “Skammekrogen” er virkelig skruet godt sammen og jeg havde meget svært ved at lægge bogen fra mig. Hele følelsesregistret var i brug, da plottet behandler emner som mobning, skam, død, egoisme, kærlighed, forbudte følelser og meget mere. Og slutningen – wauw. Det er virkelig noget af en cliffhanger kan jeg afsløre, så jeg synes sådan set bare I skal gå i gang med Sarenbrant. Læs gerne hele serien for at få baggrunden med, men nye læsere kan sagtens starte med denne og arbejde sig bagud. God læselyst.

SKAMMEKROGEN er syvende, fritstående bog i den populære serie om kriminalinspektør Emma Sköld.

Emma Sköld serien: 

  • Hvil i fred.
  • Døden løber maraton.
  • Åbent hus.
  • Babysitteren.
  • Tiggeren.
  • Syndebukken.

Udgivet af People’sPress 25. september 2019

fire krimihjerter

Har du læst den? Hvad synes du?