“Søster min” af Helle Vincentz

Forlagets beskrivelse: Da et dansk medicinalfirma skal lancere sin største satsning nogensinde – en banebrydende pille til kvinder med depression som også mister sexlysten – får den administrerende direktør nys om, at en medarbejder anonymt har sendt ulovlige dokumenter til Lægemiddelstyrelsen.

Han kontakter CJ Consult, hvor Sofie Munk netop er blevet ansat, og hun får til opgave at finde den skyldige. Men hun har knap taget hul på efterforskningen, før alle hendes alarmklokker kimer. Meget tyder nemlig på, at direktøren har væsentligt større problemer end nogle forbudte papirer.

For en medarbejder har åbenbart haft sin helt egen dagsorden. Ud over de indsendte dokumenter har vedkommende nemlig taget sagen i egen hånd og fjernet alt – og alle – der kunne stå i vejen for pillens succes.

Søster min er andet fritstående bind i serien om antropologen Sofie Munk, som endelig finder sin rette hylde, da hun bliver ansat som privat efterforsker.

Anne Maries anmeldelse: Jubii! Jeg har sådan glædet mig til at høre mere fra Helle Vincentz og ikke mindst følge hovedpersonen, Sofie Munk. Så to’eren har været længe ventet.

Igen følger vi Sofie Munk, som er antropolog og har kæmpet for at finde ud hvilken hylde i arbejdslivet hun skulle ende på og det ser nu ud til at være lykkedes, da hun er blevet ansat som privat efterforsker for CJ Consult. Sofie bliver involveret i en sag fra medicinal branchen – et nyt banerbrydende produkt til kvinder – et produkt mod depression.

Sofie klør på med krum hals, men må hurtigt indse at den sag hendes chef mener er forholdsvis ligetil er alt andet end netop dét. Og så må Sofie arbejde hårdt på at komme til bunds i en sag, som måske har kostet mere end bare mange penge, men også liv.

Som læser er du med hele vejen og selv om man intet ved om medicinalbranchen så er man godt underholdt, da handlingsforløbet virker plausibelt, og ikke mindst så er det en glæde at læse en spændingsroman med gode spændingsmomenter, der ikke bliver urealistiske.

Uden at gå yderligere detaljer med handlingen, så vil jeg stærkt anbefale at læse Helle Vincentz bøger om Sofie Munk. Det er spændingsromaner af høj kvalitet. Jeg giver “Søster min” fem store hjerter. Jeg var underholdt fra start til slut, og emnet fangede mig virkelig.

Forlag: PeoplesPress

Udgivet: 31/1-2019

Fem krimihjerter

 

Har du læst den? Hvad synes du?

Comments