Først brænder træerne. Så åbnes portene til helvede.

Få dage før sin studentereksamen forsvinder Lukas. Tre uger senere bliver han fundet, bevidstløs og med voldsomme skader. Ingen ved, hvad der er sket med ham, ikke engang ham selv. Tidligere er to andre fra byen også forsvundet, men Lukas er den eneste, der er kommet tilbage.

Ti år senere vender Lukas tilbage til sit barndomshjem, plaget af uvisheden om, hvem det var, der ødelagde hans liv. På den anden side af gaden bor der en mand, der aldrig har forliget sig med, at han ikke ved, hvad der skete med hans datter, da hun forsvandt. Og han tror, at Lukas sidder inde med svaret.

Samtidig flytter Anna og David ind i byens gamle præstegård. Her vil de begynde et nyt liv sammen. Men huset vækker en stærk uro hos Anna. Da hun finder et jernkors gravet ned i haven, forstår hun, at der er noget helt galt.

Nogle kender måske som jeg Kristina Ohlsson fra hendes tidligere krimiserier. Senest Mios og Lotus Blues. Syge sjæle er hendes første gyser – og hold nu op for en start!

Kristina fortæller en enestående historie, som får dig ud i yderste alarmberedskab, hvor selv den mindste hvislen fra haven, knirkende fra gulvet eller børnenes åndedrag kan få hårene til at rejse sig i nakken.

Det sker sjældent at jeg bliver så altopslugt af en bog, som jeg har været af denne.

Den er uhyggelig på alle plan! Det psykologiske spil er så intenst, at man har svært ved at lægge bogen fra sig. Uhyggen får fysisk dine hår til at rejse sig og din hud til at krible.

jeg er fuldstændigt solgt og kan kun give denne fabelagtigt fantastiske gyser mine allerbedste anbefalinger!

LÆS DEN – hvis du tør….

Fem krimihjerter

Har du læst den? Hvad synes du?