Forlagets beskrivelse: “Troskyldigheden selv” er bind 6 i Lone Theils medrivende krimiserie om den danske journalist Nora Sand.
En kvinde fra Storbritannien findes druknet i en pool på den danske vestkyst i et sommerhus. Men var der blot tale om et tragisk uheld eller var det mord? Flere har et motiv. Den afdøde kvindes far har desperat brug for pengene fra hendes livsforsikring efter at være gået konkurs med sin hotelkæde. Søsteren har altid været jaloux, og hendes veninder er i strid med hinanden. Nora Sand bliver involveret, da sagen skal for retten i England. Sagen udvikler sig på uhyggelig vis, da flere bliver dræbt, og Nora pludselig bliver morderens næste mål…

Anne Maries anmeldelse: Well – better late than never. I april læste jeg “Troskyldigheden selv” og jeg nød læsningen fra første til sidste side. Det er 6. bind i serien om journalisten Nora Sand. Det er ingen hemmelighed at jeg elsker serier, og Nora Sand serien er ingen undtagelse. Det er en fornøjelse at følge Noras vej til opklaringen af de sager hun møder på sin vej.

Bagside teksten forklarer jo handlingen ganske fint, men Nora får sat sig i nogle – lidt dumme, uansvarlige – situationer i jagten på sandheden og hun bliver også et mål for morderen… og hvad er egentlig op og ned i sagen… er ægtemanden uskyldig og skal Nora hellere kigge på kvindens familie.

Lone Theils skriver medrivende og lader os komme ind Noras univers på godt og ondt. Teksten og historien flyder derud af og man kan ikke stoppe med at læse, for man vil virkelig gerne vide hvad der sker på næste side.

“Troskyldigheden selv” får fem krimihjerter af mig og jeg håber virkelig vi hører mere til Nora i fremtiden.

Fem krimihjerter

Forlag: Lindhart & Ringhof

24/3 2023

Har du læst den? Hvad synes du?