Forlagets beskrivelse: “Undergravet” er bind 2 i Lone Theils’ krimiserie om politiefterforskeren Signe Brask, som bliver involveret i en drabelig religionskrig i Klitmøller, mens hun efterforsker sagen om det lille lokalsamfunds præsts forsvundne hustru.

Signe Brask føler sig ydmyget af den nye chef, da hun bliver forflyttet til Klitmøller som vikarierende patruljebetjent. Men hun har ikke været der længe før, at en alvorlig sag lander på hendes bord. Præstens yngre og yndefulde hustru er forsvundet ud af det blå, og Signe Brask er på bar bund. Men langsomt afslører hendes efterforskning det lille lokalsamfunds dystre sprækker og alvorlige religiøse spændinger blandt byens surfere og fiskere. Signe Brask bremses konstant af sin tildelte makker, lokalbetjenten Dennis, og mørke ekkoer fra hendes fortid, som vækkes til live igen.

“Undergravet” er endnu en blændende krimi i serien om Signe Brask, hvor Lone Theils på fængende vis udfolder et lokalsamfunds mørkeste hemmeligheder.

Anne Maries anmeldelse: Åh Signe, kære Signe. Jeg har virkelig glædet mig til at læse mere om Signe Brask og nu er bog nummer to landet. Og Lone Theils har endnu en gang virkelig begået en god krimi med et spændende plot.

Signe har problemer med sin nye chef og de har en fortid, som gør deres forhold kompliceret. Og det har resulteret i at Signe er blevet forflyttet til Klitmøller – mod sin vilje. Men Signe retter ind og håber på det bedste. Signes tilbagevenden til Klitmøller, som hun en forhistorie med er også et stort tema i bogen og det gør læsningen spændende, og afvekslende.

Vi følger Signes kamp for at opklare en ung kvindes forsvinden, samtidig med hun skal takle sig selv, privatlivet med egne dæmoner.

Jeg er glad for Lone Theils bøger, og har virkelig holdt af hendes bøger om Nora Sand. Men jeg er endnu mere forelsket i Signe Brask… hun kan noget andet og det trængte jeg til.

Bog nr. 1 hedder “Savnet” og er værd at læse før “Undergravet”.

fire krimihjerter

Udgivet af People’s 31/5-2021

Har du læst den? Hvad synes du?