Forlaget skriver om bogen:

Det er en smuk forårsdag i april, da teenageren Oscar forsvinder ud i den blå luft. Oscar er det klemte mellembarn i en excentrisk velhaverfamilie, så det er meget muligt, at han er stukket af hjemmefra. Der er dog ligeså mange argumenter for, at teenagedrengen er blevet kidnappet.

Det eneste spor politiet har at gå efter er et gådefuldt romancitat, hvis skjulte betydning ikke er nem at knække.

I “Vådeskud” bliver Katrine Engbergs dygtige efterforskere Jeppe Kørner og Anette Werner sat til at opklare Oscars mystiske forsvinden. Da den kryptiske sag virker mest håbløs, træder forfatterspiren Esther heldigvis til med et uventet perspektiv på sagen.

Anmeldelse:

Katrine Engberg er klar med fjerde bog om Kørner og Werner, som har fået titlen Vådeskud. Jeg synes, at jeg plejer at være en rimelig hårdkogt krimilæser, som kan tåle lidt af hvert, men når det drejer sig om børn eller unge, så knækker filmen lidt for mig og det kommer til at gøre extra ondt at læse om, så allerede der havde Katrine Engberg mig i sin hule hånd. Denne gang bliver Kørner og Werner nemlig sat på en sag om den forsvundne teenagerdreng Oscar, for er han forsvundet af egen fri vilje, eller ligger der noget andet bag. Stille og roligt som bogen skrider frem afdækkes flere og flere af Oscars og hans families hemmeligheder og man sidder som læser og gætter på, hvordan det hele nu kan hænge sammen og hvem morderen er. Jeg er vild med Katrines skrivestil, hvor hun lader en som læser selv danne billederne i hovedet, mens man læser. Jeg synes, at Katrine er ekspert i at finde spændende historier, som i denne bog bl.a. er om dødemasker og det giver mig som læser lyst til at finde ud af mere om netop dette emne og det giver mig en fed læseoplevelse, når man bliver nysgerrig på noget. Jeg har nydt de 339 sider i selskab med Kørner og Werner og glæder mig allerede til en ny bog.

fire krimihjerter

 

Har du læst den? Hvad synes du?