ANNA-LUISAS ANMELDELSE

Katrine Engberg fæstner sit navn på den danske krimitop med Vådeskud.
Med sit veldrejede plot er jeg sikker på at Vådeskud bliver endnu en succes fra denne skønne danske forfatter – jeg er vild med Kørner og Werner og hele den sekundære historie i denne krimiserie. Lidt ligesom hos Mari Jungstedt er jeg altid nysgerrig på at vide mere om netop disse personer, og jeg skal med garanti også have fat i den næste i serien. Og den næste.
Vådeskud er 4.bind i serien om de elskelige hovedpersoner efterforskere Jeppe Kørner og Anette Werner og pensionisten Esther de Laurenti.
En teenagedreng forsvinder fra en overklassefamilie, hvor alt tilsyneladende ikke er så godt som den polerede facade indikerer.
Tilbage i drengens hjem er et mystisk brev – men fra hvem? Er det drengens kidnappede der har efterladt det eller kan drengen selv have efterladt brevet? Og kan det være et afskedsbrev?
Et lig dukker op på Amagerforbrændingen – er det den forsvundne dreng?
De to efterforskere forsøger at nå ind til sagens kerne og finde ud af mere om hvem den forsvundne dreng egentlig var – og finde ud af hvad der er op og ned i hans tætteste bekendtskabskreds.
Esther som altid befinder sig i periferien af orkanens øje får igen en vigtig rolle i opklaringsarbejdet om drengens forsvinden.

Fem krimihjerter@Annaluisasverden

Har du læst den? Hvad synes du?