Forlagets beskrivelse

En september morgen kaldes Malin Fors ud til en villa i et af Linköpings pæne kvarterer. Et ægtepar er blevet myrdet og ligger nøgne og isblå i jacuzzien. Parrets femårige datter Ella er sporløst forsvundet. Er pigen myrdet, kidnappet, eller har hun haft held med at flygte? Malin Fors og Linköping Politi indleder en intensiv eftersøgning.

Med september vinden i ryggen, trækkes Malin og hendes kollegaer længere og længere ind i en sag, hvor Malin bliver konfronteret med sine egne dæmoner og trangen til at drukne dem i alkohol bliver stærkere og stærkere. Men hun ved, at hun ikke kan svigte Ella.
6. bind i serien om Malin Fors
Anne Maries anmeldelse
6. bind i Malin Fors serien er hæsblæsende læsning. Malins dæmoner fylder en del og sagen fører Malin ud i nogle af verdens afkroge som er afskyvækkende og rædselsfulde. Adoption, barnløshed, grådighed og menneskelig fornedrelse forenes i denne bog med Malins dæmoner i en spændende fortsættelse om Malins Fors.
Mennesket kan være ondt, rigtig ondt og modbydeligt. Det viser Mons Kallentoft tydeligt i denne bog. Så er man glad for Malin Fors og hendes dæmoner, så er bogen en klar must-read.
Tre krimihjerter
Har du læst den? Hvad synes du?