• Krimifan
  • Blogindlæg
  • Vi glæder os til den 6. september, hvor Katrine Engbergs nye bog udkommer!

Vi glæder os til den 6. september, hvor Katrine Engbergs nye bog udkommer!

Vi kan næsten ikke vente til den 6. september, hvor Katrine Engbergs nye bog udkommer. Bogen kan allerede forudbestilles nu.

Forlagets beskrivelse

Det er forår, og kirsebærtræerne er ved at springe ud, da teenagedrengen Oscar forsvinder en eftermiddag i april. Han er det mellemste barn i en kulørt og meget velhavende familie, der bor i Indre by. Det eneste spor efter drengen, er et kryptisk brev – et citat fra en roman – som ingen kan tyde. Er det en bortførers forsøg på at vildlede politiet, et afskedsbrev til familien fra en martret teenager eller noget helt tredje?

Efterforskningsenheden tilkaldes, og en større eftersøgning sætter i gang. Jeppe Kørner og Anette Werner bliver sat på sagen. Jeppe forsøger at finde sin rolle i forholdet til Sara og hendes to døtre, mens Anette er tilbage efter barsel og i bedre form end nogensinde før. Esther er endelig kommet i gang med at skrive sin roman, og måske kan hendes litterære indsigt hjælpe efterforskningen undervejs. Inden det er for sent.

Vådeskud er 4. bind i serien med efterforskerne Kørner & Werner og snushanen Esther De Laurenti.

Om forfatteren

Katrine Engberg kommer fra et akademikerhjem, hvor moderen er forsker og faren var lingvistist. Igennem sin opvækst har Katrine altid været glad for at skrive dagbøger, rejsebøger og noter. Hvis hun kom i tanke om en god sætning, en sjov strøtanke, eller en god ide, så blev den noteret ned. På en måde har det nok altid ligget lidt i kortene, at Katrine ville komme til at arbejde med ord, og med sin debutbog Krokodillevogteren fra 2016, slog hun for alvor sig selv fast som forfatter. Inden udgivelsen havde Katrine faktisk haft bogen liggende halvfærdig i 4 år.

Serien om Kørner & Werner består indtil videre af bøgerne Krokodillevogteren, Blodmåne, Glasvinge og Vådeskud. De tre foregående bøger i serien har alle fået en fantastisk modtagelse på det danske bogmarked.

Katrine henter det meste af sin inspiration fra den virkelige verden, og lader forskellige begivenheden og mennesker skabe grundlag for begivenheder og karakterer i hendes bøger.

Katrine Engberg har en karriere som danser, koreograf og instruktør bag sig. Hun har bl.a. danset på Det Kongelige Teater og Cirkusrevyen. Privat er hun gift med tv-vært og -kok Timm Vladimir. Sammen har de en søn.

Hvis du vil læse mere om Katrine, kan vi anbefale Alt For Damernes interview fra januar i år, hvor Katrine fortæller om søstersind og venindeskaber. Det kan læses her.

Find alle Katrines bøger her.

 

Har du læst den? Hvad synes du?