araberen anmeldelser

Hej Krimielskere

Vi har tre eksemplarer af Christian Frosts nye krimi Araberen der var hvid som sne.

araberen der var hvid som sne af christian frost cover

Christian Frost har tidligere skrevet Gud er bare hund skrevet bagfra hvor vi første gange mødte Erik Otto Falster og Lars Hede. De er tilbage i den seneste bog, der starter med et heftigt terrorangreb i København.

Bogen var skrevet og afleveret til forlaget længe ingen København faktisk blev udsat for terror. Af og til kan krimier komme for tæt på virkeligheden.

Køb bøgerne hos saxo.com >>

For at deltage i konkurrencen skal du skrive i kommentarfeltet herunder hvorfor netop du skal vinde bogen. Vi trækker vinderne onsdag kl 16:00 og skriver til vinderne med instruktioner direkte i feltet herunder.

Fortæl os – hvorfor skal vi trække netop dig?

Har du læst den? Hvad synes du?

Comments

 1. Jeg vil gerne vinde, da jeg elsker en god bog. Det er den bedste måde at slappe af på.Jeg kunne godt tænke mig at læse denne bog, da jeg gerne vil have inspiration til nye forfattere,som jeg ikke kender i forvejen.

 2. Vil rigtig gerne vinde da jeg er en læsehest og desværre er løbet tør for læsestof.. Jeg går sygemeldt hjemme og bruger bøgerne til at holde mit hovede igang 😃

 3. Jeg har ikke tidligere læst noget af Christian Frost, og det er altid spændende at lære en ny forfatter at kende

 4. Skal snart opereres i knæet for anden gang, og er ukampdygtig i længere tid. Derfor ville det være lækkert med en rigtig go bog at få tiden til at gå lidt nemmere.

 5. Jeg vil meget gerne vinde bogen. Jeg elsker at læse krimier, jeg har bare tendens at holde fast i de samme forfattere, så det vil være fedt med noget nyt “krudt” 🙂

 6. Har læst “gud er bare hund stavet bagfra. Kunne ikke lide titlen, men bogen var fremragende, spændende og underholdende og vil meget gerne læse mere af denne spændende forfatter.

 7. Jeg vil gerne have bogen, blandt fordi de fleste gode krimier også på mange måder er et spejl af vores verden af i dag. Ikke nødvenigvis i plottet, men i den moral(eller mangel på samme) og de personligheder som forfatteren lader komme til orde i historien.
  Derudover vil jeg gerne vinde af den helt selvfølgelige årsag: Det er en fornøjelse at lade sig underholde med en god og velskrevet krimi.

 8. Jeg håber jeg vinder, da jeg er bidt af en gal krimi. Bøger er jo ikke det der står øverst på en folkepensionist indkøbsseddel, så det ville være en appelsin i min turban

 9. Jeg vil gerne vinde bogen fordi jeg trænger til ny inspiration. Har læst alt af mine yndlingsforfattere og så kunne det være en chance for at få læst noget nyt 🙂

 10. Fordi jeg gerne vil vide mere om Falster og hans kollega.
  Synes den første historie om dem var ret speciel på den gode måde.

 11. Fordi jeg er den største krimi fan i min verden, og jeg mangler noget at læse når jeg er på nattevagt 🙂

 12. Det lyder som en bog jeg vil elske at læse,har luret lidt på den,så håber at jeg kan vinde den her 🙂

 13. Jeg er just blevet færdig med “Den genfødte morder” af Kazinsky og vil gerne “tilbage” til den virkelige verden udenfor spændetrøjer, giftsprøjter og fixering af patienter. Jeg kender slet ikke Cristiano Frost, så lad det komme an på en prøve…

 14. Der er ikke noget bedre end at forsvinde ind i det univers man bliver inviteret ind i med en bog. Jeg har endnu ikke læst noget af Christian Frost og da jeg pt. er arbejdsledig har jeg tid til at læse men ingen penge at bruge på luksus som bøger. Dejligt at vi i Danmark har et godt udbud af dygtige krimiforfattere

 15. Jeg var vild med den første “Gud er bare hund stavet bagfra”, – så regner med den her er lige så god! Elsker bare en god krimi, – og kan slet ikke undvære en bog! Derfor 😉

 16. Jeg syntes helt bestemt jeg skal finde, for jeg elsker en god krimi – og kan aldrig få nok. Køre dagligt med bus og tog i 1½ time hver vej, så jeg har god tid til at læse. Vil meget gerne læse denne meget høj-aktuelle bog af Christian Frost.

 17. Jeg skal da vinde denne fordi jeg altid kan bruge nye bøger at anmelde på min instagram @annaluisasverden
  Jeg kender ikke forfatteren og ville elske at opdage en ny favorit!

 18. Fordi jeg gerne vil forkæle mig selv istedet for andre. Det ville være rart at gøre det med en bog.
  Har ikke læst den første af hans bøger men har hørt godt om den så jeg glæder mig til at læse denne bog.

 19. Jeg elsker en god krimi, bliver aldeles rastløs hvis jeg ikke har noget at læse i. Jeg har endnu ikke læst noget af Christian Frost så her er en god lejlighed til at komme i gang, hvis jeg er heldig.

 20. Jeg skal vinde, fordi jeg efter selv at have læst den giver min højgravide datter den.
  Så der kommer mindst dobbelt glæde af det.

 21. Her i huset er vi krimifans. Det er som regel min kone der er helt opdateret og sørger for indkøb af bøger, så hvis jeg er heldig kan jeg for en gangs skyld komme hende i forkøbet og dele en rigtig god krimi med hende.

 22. Jeg skal vinde fordi jeg vil forkæle min nabo Charlotte, hun har haft en slem hjernerystelse og ikke kunne læse en bog i 6 mdr og nu er hun på toppen igen, så det må være oplagt at forkæle

 23. Jeg kunne hel sikker godt tænke mig at stifte bekendskab med forfatteren Christian Frost, da han er ukendt for mig, men lyder til at være værd at stifte bekendskab med

 24. Jeg vil så gerne vinde fordi jeg skal igang med en længere pause fra alt sport pga sygdom , også er det helt sikkert en spændende bog

 25. Den ser så spændende ud og det er en man kan putte sig med nu det begynder at blive rusk og koldt , sikke en glæde den kan blive for resten af familien når JEG har læst den 😀

 26. Jeg blev i nat kl 2.15 færdig med hans første bog, hold nu op hvor den bare var spændende, ikke til at slippe igen, derfor utrolig spændt på om den nye har samme tempo. 😴😴😴

 27. Jeg vil vinde fordi jeg elsker en god bog , til lange og kommende vinter aftener ,, og en krimi er de bedste

 28. Jeg har læst hans første bog som var fantastisk. Jeg læser virkelig mange bøger og har flere veninder der også læser en del bøger som vi derefter diskuterer og anbefaler til hinanden. Jeg har anbefalet Christian Frost til flere da jeg mener han er helt på niveau med Jo Nesbø og er en af de forfattere hvor det ikke er nok at låne bøgerne på biblioteket, man er nødt til selv at have dem I sin bogsamling.

 29. Jeg elsker krimier og har været stor fan af jeres side, så jeg har kunnet følge med i hvad der rører sig i krimiverdenen:-) Jeg er ked af at I er blevet hacket:-( Jeg følger stadig med og anbefaler jer til andre krimifans. Jeg er lige blevet færdig med Christian Frost første bog og elskede den. Jeg ville elske at vinde den næste.

  Venlig hilsen Trine

 30. Jeg syntes bestemt jeg skal vinde fordi jeg aldrig har læst noget af Christian Frost – så det er da vist på tide.

 31. Jeg bør vinde bogen, fordi jeg netop har læst den. I øvrigt min bog nr. 61 i 2015. Jeg skrev min egen private anmeldelse af den, og den gjorde jeg rigtig meget ud af.
  Jeg har læst ”Araberen der var hvid som sne” af Christian Frost.

  2015. 677 sider.

  Der er planlagt 10 bøger i serien om Falster og Hede. Dette er nr. 2

  Når man står med den enorme bog i hånden, ser den virkelig ud af noget.
  Der er en forfærdelig masse sider. Usædvanligt mange sider.
  Desuden ser forsideillustrationen spændende og indbydende ud.
  Selve titlen på bogen lyder kryptisk, og uvilkårligt spekulerer man på, hvad det kan betyde.
  Man glæder sig til at komme i gang.
  Og mit eksemplar var flunkende nyt. Det var nærmest med ærbødighed, jeg gik i gang med tanken om, at når de havde gjort så meget ud af den bog, så måtte jeg læse den yderst grundigt.

  Bogen starter lige på og hårdt og særdeles voldsomt. Bevæbnede terrorister angriber en afgangshal i Københavns lufthavn, og hundredevis af mennesker dræbes på bestialsk vis.

  De forfærdelige scener udpensles, og det virker skræmmende, at terrorgruppen skyder på alt, hvad det rører sig. Men tingene falder til ro, og så starter jagten på terroristerne.

  Det er sjældent, man ser en bog med så mange kapitler. De er ekstremt korte. Der er næsten 200 kapitler

  Det kan godt virke forstyrrende med så mange skift, men her kan man følge med. Man kommer så hurtigt tilbage til en del-handling, så man kan godt huske den.

  Det er naturligvis ikke raketvidenskab at regne ud, at alle de mange parallelle spor løber sammen til sidst, ellers ville det jo være tåbeligt.

  Bogen begynder voldsomt, men jo længere man kommer frem, jo mere finder man ud af, at der er en del humor at glæde sig over.
  Bl. a optræder en spindoktor, der er nymfoman, og vi oplever også en scene fra et hospital, hvor lægerne beslutter at anbringe en hårdtsåret nynazist og en radikaliseret muslim på samme stue.
  Det synes ingen af de 2 om 🙂

  Det, der fra starten så ud til at være en islamitisk terrorangreb, er måske noget helt andet.
  Falster og Hede fra drabsafdelingen er på sagen

  En sproglig detalje: ”Forfatteren bruger udtrykket: ”Han er knald i låget”. Hedder det ikke: ”Han har knald i låget”. Og jeg fandt desværre nogle få stavefejl.

  I den enorme bog sker der naturligvis mange ting. Normalt passer forfatteren på ”vore venner”, og vi kan læse bogen i forvisning om, at dem vi holder med, overlever.
  Det skal man ikke regne med her. Frost har et par gange introduceret læserne for nogle personer, og endda gjort en del ud af at beskrive dem. Vi glæder os til at se, hvordan de kommer med i historien.
  Men han kan sagtens finde på at skyde dem. Og så sidder man der og tænker: ”Nu troede jeg lige”.
  Men naturligvis skal det være sådan. I den virkelige verden kan onde ting ramme enhver, og således bør det også være i fiktionens verden

  Bogen er skrevet i 2015, men alligevel virker det slående hvordan beskrivelsen af de forskellige grupperinger matcher med de holdninger som disse grupper giver udtryk for i dagens Danmarks.
  Lige med undtagelse af blodbadet i Lufthavnen, er det ramt på kornet.
  Og vi skal helt hen forbi side 600 før vi får forklaringen på bogen.
  Det så ud som en flot bog, og det var en flot bog.

 32. Jeg har læst ”Araberen der var hvid som sne” af Christian Frost.

  2015. 677 sider.

  Der er planlagt 10 bøger i serien om Falster og Hede. Dette er nr. 2

  Når man står med den enorme bog i hånden, ser den virkelig ud af noget.
  Der er en forfærdelig masse sider. Usædvanligt mange sider.
  Desuden ser forsideillustrationen spændende og indbydende ud.
  Selve titlen på bogen lyder kryptisk, og uvilkårligt spekulerer man på, hvad det kan betyde.
  Man glæder sig til at komme i gang.
  Og mit eksemplar var flunkende nyt. Det var nærmest med ærbødighed, jeg gik i gang med tanken om, at når de havde gjort så meget ud af den bog, så måtte jeg læse den yderst grundigt.

  Bogen starter lige på og hårdt og særdeles voldsomt. Bevæbnede terrorister angriber en afgangshal i Københavns lufthavn, og hundredevis af mennesker dræbes på bestialsk vis.

  De forfærdelige scener udpensles, og det virker skræmmende, at terrorgruppen skyder på alt, hvad det rører sig. Men tingene falder til ro, og så starter jagten på terroristerne.

  Det er sjældent, man ser en bog med så mange kapitler. De er ekstremt korte. Der er næsten 200 kapitler

  Det kan godt virke forstyrrende med så mange skift, men her kan man følge med. Man kommer så hurtigt tilbage til en del-handling, så man kan godt huske den.

  Det er naturligvis ikke raketvidenskab at regne ud, at alle de mange parallelle spor løber sammen til sidst, ellers ville det jo være tåbeligt.

  Bogen begynder voldsomt, men jo længere man kommer frem, jo mere finder man ud af, at der er en del humor at glæde sig over.
  Bl. a optræder en spindoktor, der er nymfoman, og vi oplever også en scene fra et hospital, hvor lægerne beslutter at anbringe en hårdtsåret nynazist og en radikaliseret muslim på samme stue.
  Det synes ingen af de 2 om 🙂

  Det, der fra starten så ud til at være en islamitisk terrorangreb, er måske noget helt andet.
  Falster og Hede fra drabsafdelingen er på sagen

  En sproglig detalje: ”Forfatteren bruger udtrykket: ”Han er knald i låget”. Hedder det ikke: ”Han har knald i låget”. Og jeg fandt desværre nogle få stavefejl.

  I den enorme bog sker der naturligvis mange ting. Normalt passer forfatteren på ”vore venner”, og vi kan læse bogen i forvisning om, at dem vi holder med, overlever.
  Det skal man ikke regne med her. Frost har et par gange introduceret læserne for nogle personer, og endda gjort en del ud af at beskrive dem. Vi glæder os til at se, hvordan de kommer med i historien.
  Men han kan sagtens finde på at skyde dem. Og så sidder man der og tænker: ”Nu troede jeg lige”.
  Men naturligvis skal det være sådan. I den virkelige verden kan onde ting ramme enhver, og således bør det også være i fiktionens verden

  Bogen er skrevet i 2015, men alligevel virker det slående hvordan beskrivelsen af de forskellige grupperinger matcher med de holdninger som disse grupper giver udtryk for i dagens Danmarks.
  Lige med undtagelse af blodbadet i Lufthavnen, er det ramt på kornet.
  Og vi skal helt hen forbi side 600 før vi får forklaringen på bogen.
  Det så ud som en flot bog, og det var en flot bog.

 33. Jeg har ikke læst noget (endnu) af denne forfatter – så det vil udvide min “horisont”

 34. Fordi jeg elsker at læse, især krimier, og det ville være en god mulighed for at lære en ny forfatter at kende

167 More Comments