araberen anmeldelser

Hej Krimielskere

Vi har tre eksemplarer af Christian Frosts nye krimi Araberen der var hvid som sne.

araberen der var hvid som sne af christian frost cover

Christian Frost har tidligere skrevet Gud er bare hund skrevet bagfra hvor vi første gange mødte Erik Otto Falster og Lars Hede. De er tilbage i den seneste bog, der starter med et heftigt terrorangreb i København.

Bogen var skrevet og afleveret til forlaget længe ingen København faktisk blev udsat for terror. Af og til kan krimier komme for tæt på virkeligheden.

Køb bøgerne hos saxo.com >>

For at deltage i konkurrencen skal du skrive i kommentarfeltet herunder hvorfor netop du skal vinde bogen. Vi trækker vinderne onsdag kl 16:00 og skriver til vinderne med instruktioner direkte i feltet herunder.

Fortæl os – hvorfor skal vi trække netop dig?

Har du læst den? Hvad synes du?

Comments

 1. Jeg vil gerne vinde, da jeg elsker en god bog. Det er den bedste måde at slappe af på.Jeg kunne godt tænke mig at læse denne bog, da jeg gerne vil have inspiration til nye forfattere,som jeg ikke kender i forvejen.

 2. Vil rigtig gerne vinde da jeg er en læsehest og desværre er løbet tør for læsestof.. Jeg går sygemeldt hjemme og bruger bøgerne til at holde mit hovede igang 😃

 3. Jeg har ikke tidligere læst noget af Christian Frost, og det er altid spændende at lære en ny forfatter at kende

 4. Skal snart opereres i knæet for anden gang, og er ukampdygtig i længere tid. Derfor ville det være lækkert med en rigtig go bog at få tiden til at gå lidt nemmere.

 5. Jeg vil meget gerne vinde bogen. Jeg elsker at læse krimier, jeg har bare tendens at holde fast i de samme forfattere, så det vil være fedt med noget nyt “krudt” 🙂

 6. Har læst “gud er bare hund stavet bagfra. Kunne ikke lide titlen, men bogen var fremragende, spændende og underholdende og vil meget gerne læse mere af denne spændende forfatter.

 7. Jeg vil gerne have bogen, blandt fordi de fleste gode krimier også på mange måder er et spejl af vores verden af i dag. Ikke nødvenigvis i plottet, men i den moral(eller mangel på samme) og de personligheder som forfatteren lader komme til orde i historien.
  Derudover vil jeg gerne vinde af den helt selvfølgelige årsag: Det er en fornøjelse at lade sig underholde med en god og velskrevet krimi.

 8. Jeg håber jeg vinder, da jeg er bidt af en gal krimi. Bøger er jo ikke det der står øverst på en folkepensionist indkøbsseddel, så det ville være en appelsin i min turban

 9. Jeg vil gerne vinde bogen fordi jeg trænger til ny inspiration. Har læst alt af mine yndlingsforfattere og så kunne det være en chance for at få læst noget nyt 🙂

 10. Fordi jeg gerne vil vide mere om Falster og hans kollega.
  Synes den første historie om dem var ret speciel på den gode måde.

 11. Fordi jeg er den største krimi fan i min verden, og jeg mangler noget at læse når jeg er på nattevagt 🙂

 12. Det lyder som en bog jeg vil elske at læse,har luret lidt på den,så håber at jeg kan vinde den her 🙂

 13. Jeg er just blevet færdig med “Den genfødte morder” af Kazinsky og vil gerne “tilbage” til den virkelige verden udenfor spændetrøjer, giftsprøjter og fixering af patienter. Jeg kender slet ikke Cristiano Frost, så lad det komme an på en prøve…

 14. Der er ikke noget bedre end at forsvinde ind i det univers man bliver inviteret ind i med en bog. Jeg har endnu ikke læst noget af Christian Frost og da jeg pt. er arbejdsledig har jeg tid til at læse men ingen penge at bruge på luksus som bøger. Dejligt at vi i Danmark har et godt udbud af dygtige krimiforfattere

 15. Jeg var vild med den første “Gud er bare hund stavet bagfra”, – så regner med den her er lige så god! Elsker bare en god krimi, – og kan slet ikke undvære en bog! Derfor 😉

 16. Jeg syntes helt bestemt jeg skal finde, for jeg elsker en god krimi – og kan aldrig få nok. Køre dagligt med bus og tog i 1½ time hver vej, så jeg har god tid til at læse. Vil meget gerne læse denne meget høj-aktuelle bog af Christian Frost.

 17. Jeg skal da vinde denne fordi jeg altid kan bruge nye bøger at anmelde på min instagram @annaluisasverden
  Jeg kender ikke forfatteren og ville elske at opdage en ny favorit!

 18. Fordi jeg gerne vil forkæle mig selv istedet for andre. Det ville være rart at gøre det med en bog.
  Har ikke læst den første af hans bøger men har hørt godt om den så jeg glæder mig til at læse denne bog.

 19. Jeg elsker en god krimi, bliver aldeles rastløs hvis jeg ikke har noget at læse i. Jeg har endnu ikke læst noget af Christian Frost så her er en god lejlighed til at komme i gang, hvis jeg er heldig.

 20. Jeg skal vinde, fordi jeg efter selv at have læst den giver min højgravide datter den.
  Så der kommer mindst dobbelt glæde af det.

 21. Her i huset er vi krimifans. Det er som regel min kone der er helt opdateret og sørger for indkøb af bøger, så hvis jeg er heldig kan jeg for en gangs skyld komme hende i forkøbet og dele en rigtig god krimi med hende.

 22. Jeg skal vinde fordi jeg vil forkæle min nabo Charlotte, hun har haft en slem hjernerystelse og ikke kunne læse en bog i 6 mdr og nu er hun på toppen igen, så det må være oplagt at forkæle

 23. Jeg kunne hel sikker godt tænke mig at stifte bekendskab med forfatteren Christian Frost, da han er ukendt for mig, men lyder til at være værd at stifte bekendskab med

 24. Jeg vil så gerne vinde fordi jeg skal igang med en længere pause fra alt sport pga sygdom , også er det helt sikkert en spændende bog

 25. Den ser så spændende ud og det er en man kan putte sig med nu det begynder at blive rusk og koldt , sikke en glæde den kan blive for resten af familien når JEG har læst den 😀

 26. Jeg blev i nat kl 2.15 færdig med hans første bog, hold nu op hvor den bare var spændende, ikke til at slippe igen, derfor utrolig spændt på om den nye har samme tempo. 😴😴😴

 27. Jeg vil vinde fordi jeg elsker en god bog , til lange og kommende vinter aftener ,, og en krimi er de bedste

 28. Jeg har læst hans første bog som var fantastisk. Jeg læser virkelig mange bøger og har flere veninder der også læser en del bøger som vi derefter diskuterer og anbefaler til hinanden. Jeg har anbefalet Christian Frost til flere da jeg mener han er helt på niveau med Jo Nesbø og er en af de forfattere hvor det ikke er nok at låne bøgerne på biblioteket, man er nødt til selv at have dem I sin bogsamling.

 29. Jeg elsker krimier og har været stor fan af jeres side, så jeg har kunnet følge med i hvad der rører sig i krimiverdenen:-) Jeg er ked af at I er blevet hacket:-( Jeg følger stadig med og anbefaler jer til andre krimifans. Jeg er lige blevet færdig med Christian Frost første bog og elskede den. Jeg ville elske at vinde den næste.

  Venlig hilsen Trine

 30. Jeg syntes bestemt jeg skal vinde fordi jeg aldrig har læst noget af Christian Frost – så det er da vist på tide.

 31. Jeg bør vinde bogen, fordi jeg netop har læst den. I øvrigt min bog nr. 61 i 2015. Jeg skrev min egen private anmeldelse af den, og den gjorde jeg rigtig meget ud af.
  Jeg har læst ”Araberen der var hvid som sne” af Christian Frost.

  2015. 677 sider.

  Der er planlagt 10 bøger i serien om Falster og Hede. Dette er nr. 2

  Når man står med den enorme bog i hånden, ser den virkelig ud af noget.
  Der er en forfærdelig masse sider. Usædvanligt mange sider.
  Desuden ser forsideillustrationen spændende og indbydende ud.
  Selve titlen på bogen lyder kryptisk, og uvilkårligt spekulerer man på, hvad det kan betyde.
  Man glæder sig til at komme i gang.
  Og mit eksemplar var flunkende nyt. Det var nærmest med ærbødighed, jeg gik i gang med tanken om, at når de havde gjort så meget ud af den bog, så måtte jeg læse den yderst grundigt.

  Bogen starter lige på og hårdt og særdeles voldsomt. Bevæbnede terrorister angriber en afgangshal i Københavns lufthavn, og hundredevis af mennesker dræbes på bestialsk vis.

  De forfærdelige scener udpensles, og det virker skræmmende, at terrorgruppen skyder på alt, hvad det rører sig. Men tingene falder til ro, og så starter jagten på terroristerne.

  Det er sjældent, man ser en bog med så mange kapitler. De er ekstremt korte. Der er næsten 200 kapitler

  Det kan godt virke forstyrrende med så mange skift, men her kan man følge med. Man kommer så hurtigt tilbage til en del-handling, så man kan godt huske den.

  Det er naturligvis ikke raketvidenskab at regne ud, at alle de mange parallelle spor løber sammen til sidst, ellers ville det jo være tåbeligt.

  Bogen begynder voldsomt, men jo længere man kommer frem, jo mere finder man ud af, at der er en del humor at glæde sig over.
  Bl. a optræder en spindoktor, der er nymfoman, og vi oplever også en scene fra et hospital, hvor lægerne beslutter at anbringe en hårdtsåret nynazist og en radikaliseret muslim på samme stue.
  Det synes ingen af de 2 om 🙂

  Det, der fra starten så ud til at være en islamitisk terrorangreb, er måske noget helt andet.
  Falster og Hede fra drabsafdelingen er på sagen

  En sproglig detalje: ”Forfatteren bruger udtrykket: ”Han er knald i låget”. Hedder det ikke: ”Han har knald i låget”. Og jeg fandt desværre nogle få stavefejl.

  I den enorme bog sker der naturligvis mange ting. Normalt passer forfatteren på ”vore venner”, og vi kan læse bogen i forvisning om, at dem vi holder med, overlever.
  Det skal man ikke regne med her. Frost har et par gange introduceret læserne for nogle personer, og endda gjort en del ud af at beskrive dem. Vi glæder os til at se, hvordan de kommer med i historien.
  Men han kan sagtens finde på at skyde dem. Og så sidder man der og tænker: ”Nu troede jeg lige”.
  Men naturligvis skal det være sådan. I den virkelige verden kan onde ting ramme enhver, og således bør det også være i fiktionens verden

  Bogen er skrevet i 2015, men alligevel virker det slående hvordan beskrivelsen af de forskellige grupperinger matcher med de holdninger som disse grupper giver udtryk for i dagens Danmarks.
  Lige med undtagelse af blodbadet i Lufthavnen, er det ramt på kornet.
  Og vi skal helt hen forbi side 600 før vi får forklaringen på bogen.
  Det så ud som en flot bog, og det var en flot bog.

 32. Jeg har læst ”Araberen der var hvid som sne” af Christian Frost.

  2015. 677 sider.

  Der er planlagt 10 bøger i serien om Falster og Hede. Dette er nr. 2

  Når man står med den enorme bog i hånden, ser den virkelig ud af noget.
  Der er en forfærdelig masse sider. Usædvanligt mange sider.
  Desuden ser forsideillustrationen spændende og indbydende ud.
  Selve titlen på bogen lyder kryptisk, og uvilkårligt spekulerer man på, hvad det kan betyde.
  Man glæder sig til at komme i gang.
  Og mit eksemplar var flunkende nyt. Det var nærmest med ærbødighed, jeg gik i gang med tanken om, at når de havde gjort så meget ud af den bog, så måtte jeg læse den yderst grundigt.

  Bogen starter lige på og hårdt og særdeles voldsomt. Bevæbnede terrorister angriber en afgangshal i Københavns lufthavn, og hundredevis af mennesker dræbes på bestialsk vis.

  De forfærdelige scener udpensles, og det virker skræmmende, at terrorgruppen skyder på alt, hvad det rører sig. Men tingene falder til ro, og så starter jagten på terroristerne.

  Det er sjældent, man ser en bog med så mange kapitler. De er ekstremt korte. Der er næsten 200 kapitler

  Det kan godt virke forstyrrende med så mange skift, men her kan man følge med. Man kommer så hurtigt tilbage til en del-handling, så man kan godt huske den.

  Det er naturligvis ikke raketvidenskab at regne ud, at alle de mange parallelle spor løber sammen til sidst, ellers ville det jo være tåbeligt.

  Bogen begynder voldsomt, men jo længere man kommer frem, jo mere finder man ud af, at der er en del humor at glæde sig over.
  Bl. a optræder en spindoktor, der er nymfoman, og vi oplever også en scene fra et hospital, hvor lægerne beslutter at anbringe en hårdtsåret nynazist og en radikaliseret muslim på samme stue.
  Det synes ingen af de 2 om 🙂

  Det, der fra starten så ud til at være en islamitisk terrorangreb, er måske noget helt andet.
  Falster og Hede fra drabsafdelingen er på sagen

  En sproglig detalje: ”Forfatteren bruger udtrykket: ”Han er knald i låget”. Hedder det ikke: ”Han har knald i låget”. Og jeg fandt desværre nogle få stavefejl.

  I den enorme bog sker der naturligvis mange ting. Normalt passer forfatteren på ”vore venner”, og vi kan læse bogen i forvisning om, at dem vi holder med, overlever.
  Det skal man ikke regne med her. Frost har et par gange introduceret læserne for nogle personer, og endda gjort en del ud af at beskrive dem. Vi glæder os til at se, hvordan de kommer med i historien.
  Men han kan sagtens finde på at skyde dem. Og så sidder man der og tænker: ”Nu troede jeg lige”.
  Men naturligvis skal det være sådan. I den virkelige verden kan onde ting ramme enhver, og således bør det også være i fiktionens verden

  Bogen er skrevet i 2015, men alligevel virker det slående hvordan beskrivelsen af de forskellige grupperinger matcher med de holdninger som disse grupper giver udtryk for i dagens Danmarks.
  Lige med undtagelse af blodbadet i Lufthavnen, er det ramt på kornet.
  Og vi skal helt hen forbi side 600 før vi får forklaringen på bogen.
  Det så ud som en flot bog, og det var en flot bog.

 33. Jeg har ikke læst noget (endnu) af denne forfatter – så det vil udvide min “horisont”

 34. Fordi jeg elsker at læse, især krimier, og det ville være en god mulighed for at lære en ny forfatter at kende

 • Wordpress https://www.facebook.com/KateKowalskyWebMarketing/posts/2160021274024895

  A motivating discussion is worth comment. I do believe that you need to write more about this subject matter, it may not be a taboo matter but typically people do not speak about these subjects. To the next! Many thanks!!
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • marketing strategies for the future https://twitter.com/katekdesigns/status/982443987494633472

  Oh my goodness! Incredible article dude! Thanks, However I am going through problems with your RSS. I don’t know why I cannot join it. Is there anyone else having the same RSS issues? Anybody who knows the answer will you kindly respond? Thanks!!
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • mobile website design https://www.facebook.com/KateKowalskyWebMarketing/posts/1884948984865460

  Aw, this was an incredibly good post. Spending some time and actual effort to produce a great article… but what can I say… I put things off a lot and never manage to get anything done.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Content Management System https://twitter.com/katekdesigns/status/983293643346907136

  I was more than happy to find this site. I want to to thank you for your time for this wonderful read!! I definitely really liked every little bit of it and I have you saved as a favorite to see new information on your web site.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • phone web design https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6356421774602747904

  After looking into a few of the blog articles on your web page, I seriously appreciate your technique of writing a blog. I bookmarked it to my bookmark webpage list and will be checking back soon. Take a look at my web site as well and let me know your opinion.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • website marketing analysis https://twitter.com/katekdesigns/status/981304053861842944

  I seriously love your site.. Excellent colors & theme. Did you build this web site yourself? Please reply back as I’m looking to create my own personal website and would like to learn where you got this from or what the theme is called. Appreciate it!
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • MatCalo cialisong.com

  Amoxicillin For Cats With No Prescription Prospecto Propecia Cialis Levitra Pfizer <a href="http://ciali10mg.com" rel="nofollow">cialis from canada</a> Cialis Hermosillo Buy 2.5mg Cialis Online
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Conny Larsen

  Har aldrig læst noget af denne forfatter. Ser ud til der sker en del i denne bog.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Helle skovgaard

  Lyder som en spændende forfatter som jeg endnu ikke har haft fornøjelsen af :-)
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Ingrid Prøschold Haagensen

  Fordi jeg elsker at læse, især krimier, og det ville være en god mulighed for at lære en ny forfatter at kende
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Marianne J.L.Rasmussen

  Jeg har ikke læst noget (endnu) af denne forfatter - så det vil udvide min "horisont"
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Holger Clemmen Andersen www.bikingdane.dk

  Jeg har læst ”Araberen der var hvid som sne” af Christian Frost. 2015. 677 sider. Der er planlagt 10 bøger i serien om Falster og Hede. Dette er nr. 2 Når man står med den enorme bog i hånden, ser den virkelig ud af noget. Der er en forfærdelig masse sider. Usædvanligt mange sider. Desuden ser forsideillustrationen spændende og indbydende ud. Selve titlen på bogen lyder kryptisk, og uvilkårligt spekulerer man på, hvad det kan betyde. Man glæder sig til at komme i gang. Og mit eksemplar var flunkende nyt. Det var nærmest med ærbødighed, jeg gik i gang med tanken om, at når de havde gjort så meget ud af den bog, så måtte jeg læse den yderst grundigt. Bogen starter lige på og hårdt og særdeles voldsomt. Bevæbnede terrorister angriber en afgangshal i Københavns lufthavn, og hundredevis af mennesker dræbes på bestialsk vis. De forfærdelige scener udpensles, og det virker skræmmende, at terrorgruppen skyder på alt, hvad det rører sig. Men tingene falder til ro, og så starter jagten på terroristerne. Det er sjældent, man ser en bog med så mange kapitler. De er ekstremt korte. Der er næsten 200 kapitler Det kan godt virke forstyrrende med så mange skift, men her kan man følge med. Man kommer så hurtigt tilbage til en del-handling, så man kan godt huske den. Det er naturligvis ikke raketvidenskab at regne ud, at alle de mange parallelle spor løber sammen til sidst, ellers ville det jo være tåbeligt. Bogen begynder voldsomt, men jo længere man kommer frem, jo mere finder man ud af, at der er en del humor at glæde sig over. Bl. a optræder en spindoktor, der er nymfoman, og vi oplever også en scene fra et hospital, hvor lægerne beslutter at anbringe en hårdtsåret nynazist og en radikaliseret muslim på samme stue. Det synes ingen af de 2 om :-) Det, der fra starten så ud til at være en islamitisk terrorangreb, er måske noget helt andet. Falster og Hede fra drabsafdelingen er på sagen En sproglig detalje: ”Forfatteren bruger udtrykket: ”Han er knald i låget”. Hedder det ikke: ”Han har knald i låget”. Og jeg fandt desværre nogle få stavefejl. I den enorme bog sker der naturligvis mange ting. Normalt passer forfatteren på ”vore venner”, og vi kan læse bogen i forvisning om, at dem vi holder med, overlever. Det skal man ikke regne med her. Frost har et par gange introduceret læserne for nogle personer, og endda gjort en del ud af at beskrive dem. Vi glæder os til at se, hvordan de kommer med i historien. Men han kan sagtens finde på at skyde dem. Og så sidder man der og tænker: ”Nu troede jeg lige”. Men naturligvis skal det være sådan. I den virkelige verden kan onde ting ramme enhver, og således bør det også være i fiktionens verden Bogen er skrevet i 2015, men alligevel virker det slående hvordan beskrivelsen af de forskellige grupperinger matcher med de holdninger som disse grupper giver udtryk for i dagens Danmarks. Lige med undtagelse af blodbadet i Lufthavnen, er det ramt på kornet. Og vi skal helt hen forbi side 600 før vi får forklaringen på bogen. Det så ud som en flot bog, og det var en flot bog.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Holger Clemmen Andersen www.bikingdane.dk

  Jeg bør vinde bogen, fordi jeg netop har læst den. I øvrigt min bog nr. 61 i 2015. Jeg skrev min egen private anmeldelse af den, og den gjorde jeg rigtig meget ud af. Jeg har læst ”Araberen der var hvid som sne” af Christian Frost. 2015. 677 sider. Der er planlagt 10 bøger i serien om Falster og Hede. Dette er nr. 2 Når man står med den enorme bog i hånden, ser den virkelig ud af noget. Der er en forfærdelig masse sider. Usædvanligt mange sider. Desuden ser forsideillustrationen spændende og indbydende ud. Selve titlen på bogen lyder kryptisk, og uvilkårligt spekulerer man på, hvad det kan betyde. Man glæder sig til at komme i gang. Og mit eksemplar var flunkende nyt. Det var nærmest med ærbødighed, jeg gik i gang med tanken om, at når de havde gjort så meget ud af den bog, så måtte jeg læse den yderst grundigt. Bogen starter lige på og hårdt og særdeles voldsomt. Bevæbnede terrorister angriber en afgangshal i Københavns lufthavn, og hundredevis af mennesker dræbes på bestialsk vis. De forfærdelige scener udpensles, og det virker skræmmende, at terrorgruppen skyder på alt, hvad det rører sig. Men tingene falder til ro, og så starter jagten på terroristerne. Det er sjældent, man ser en bog med så mange kapitler. De er ekstremt korte. Der er næsten 200 kapitler Det kan godt virke forstyrrende med så mange skift, men her kan man følge med. Man kommer så hurtigt tilbage til en del-handling, så man kan godt huske den. Det er naturligvis ikke raketvidenskab at regne ud, at alle de mange parallelle spor løber sammen til sidst, ellers ville det jo være tåbeligt. Bogen begynder voldsomt, men jo længere man kommer frem, jo mere finder man ud af, at der er en del humor at glæde sig over. Bl. a optræder en spindoktor, der er nymfoman, og vi oplever også en scene fra et hospital, hvor lægerne beslutter at anbringe en hårdtsåret nynazist og en radikaliseret muslim på samme stue. Det synes ingen af de 2 om :-) Det, der fra starten så ud til at være en islamitisk terrorangreb, er måske noget helt andet. Falster og Hede fra drabsafdelingen er på sagen En sproglig detalje: ”Forfatteren bruger udtrykket: ”Han er knald i låget”. Hedder det ikke: ”Han har knald i låget”. Og jeg fandt desværre nogle få stavefejl. I den enorme bog sker der naturligvis mange ting. Normalt passer forfatteren på ”vore venner”, og vi kan læse bogen i forvisning om, at dem vi holder med, overlever. Det skal man ikke regne med her. Frost har et par gange introduceret læserne for nogle personer, og endda gjort en del ud af at beskrive dem. Vi glæder os til at se, hvordan de kommer med i historien. Men han kan sagtens finde på at skyde dem. Og så sidder man der og tænker: ”Nu troede jeg lige”. Men naturligvis skal det være sådan. I den virkelige verden kan onde ting ramme enhver, og således bør det også være i fiktionens verden Bogen er skrevet i 2015, men alligevel virker det slående hvordan beskrivelsen af de forskellige grupperinger matcher med de holdninger som disse grupper giver udtryk for i dagens Danmarks. Lige med undtagelse af blodbadet i Lufthavnen, er det ramt på kornet. Og vi skal helt hen forbi side 600 før vi får forklaringen på bogen. Det så ud som en flot bog, og det var en flot bog.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Lisbeth Zabihi

  Jeg syntes bestemt jeg skal vinde fordi jeg aldrig har læst noget af Christian Frost - så det er da vist på tide.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Trine Munch Eriksen

  Jeg elsker krimier og har været stor fan af jeres side, så jeg har kunnet følge med i hvad der rører sig i krimiverdenen:-) Jeg er ked af at I er blevet hacket:-( Jeg følger stadig med og anbefaler jer til andre krimifans. Jeg er lige blevet færdig med Christian Frost første bog og elskede den. Jeg ville elske at vinde den næste. Venlig hilsen Trine
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • vinni Steffensen

  Jeg har læst hans første bog som var fantastisk. Jeg læser virkelig mange bøger og har flere veninder der også læser en del bøger som vi derefter diskuterer og anbefaler til hinanden. Jeg har anbefalet Christian Frost til flere da jeg mener han er helt på niveau med Jo Nesbø og er en af de forfattere hvor det ikke er nok at låne bøgerne på biblioteket, man er nødt til selv at have dem I sin bogsamling.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Birte Vilsted

  Elsker krimier - Har aldrig læst noget af forfatteren, så det vil jeg gerne prøve
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • magnus Bøgebo

  Jeg vil vinde fordi jeg elsker en god bog , til lange og kommende vinter aftener ,, og en krimi er de bedste
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Lise

  Jeg elsker krimier - og har aldrig læst noget af forfatteren. Så jeg vil mægtig gerne vinde denne bog.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Aase Bloch

  Jeg blev i nat kl 2.15 færdig med hans første bog, hold nu op hvor den bare var spændende, ikke til at slippe igen, derfor utrolig spændt på om den nye har samme tempo. 😴😴😴
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Gitte H B Jensen

  Den ser så spændende ud og det er en man kan putte sig med nu det begynder at blive rusk og koldt , sikke en glæde den kan blive for resten af familien når JEG har læst den :D
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Helle bøgebo

  Jeg vil så gerne vinde fordi jeg skal igang med en længere pause fra alt sport pga sygdom , også er det helt sikkert en spændende bog
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Dorte Gosvig

  Jeg er vild med krimier.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Jette Christiansen

  Jeg kunne hel sikker godt tænke mig at stifte bekendskab med forfatteren Christian Frost, da han er ukendt for mig, men lyder til at være værd at stifte bekendskab med
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Lisa Christensen

  Jeg skal vinde fordi jeg vil forkæle min nabo Charlotte, hun har haft en slem hjernerystelse og ikke kunne læse en bog i 6 mdr og nu er hun på toppen igen, så det må være oplagt at forkæle
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • birgit larsen

  Spændende at læse nogle forfattere man ikke har prøvet før og denne lyder som en for mig.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Karen M. Sørensen

  Elsker krimier og det er altid dejligt med en ny forfatter.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Henning Pedersen

  Her i huset er vi krimifans. Det er som regel min kone der er helt opdateret og sørger for indkøb af bøger, så hvis jeg er heldig kan jeg for en gangs skyld komme hende i forkøbet og dele en rigtig god krimi med hende.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Mai-Britt Buur

  Jeg skal vinde, fordi jeg efter selv at have læst den giver min højgravide datter den. Så der kommer mindst dobbelt glæde af det.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Lisbeth Glud

  Jeg elsker en god krimi, bliver aldeles rastløs hvis jeg ikke har noget at læse i. Jeg har endnu ikke læst noget af Christian Frost så her er en god lejlighed til at komme i gang, hvis jeg er heldig.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Henriette jørgensen

  Fordi jeg gerne vil forkæle mig selv istedet for andre. Det ville være rart at gøre det med en bog. Har ikke læst den første af hans bøger men har hørt godt om den så jeg glæder mig til at læse denne bog.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Pia Lorite

  Åh jamen det vil jeg gerne....skal ha ny hofte torsdag og har I DEN GRAD brug for noget andet at tænke på
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Anna-Luisa

  Jeg skal da vinde denne fordi jeg altid kan bruge nye bøger at anmelde på min instagram @annaluisasverden Jeg kender ikke forfatteren og ville elske at opdage en ny favorit!
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Helle

  Det kunne blive efteråret spændende bog til læsning i regn og blæst
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Lisbeth Zabihi

  Jeg syntes helt bestemt jeg skal finde, for jeg elsker en god krimi - og kan aldrig få nok. Køre dagligt med bus og tog i 1½ time hver vej, så jeg har god tid til at læse. Vil meget gerne læse denne meget høj-aktuelle bog af Christian Frost.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Lotte Poulsen

  Åh ville gerne vinde.. Bare fordi jeg trænger til en ny rigtig god bog at gå igang med..
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Dorte Slouborg

  Jeg var vild med den første "Gud er bare hund stavet bagfra", - så regner med den her er lige så god! Elsker bare en god krimi, - og kan slet ikke undvære en bog! Derfor ;)
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Anette Mortensen

  Jeg vil gerne vinde, så jeg kan stifte bekendtskab med en for mig ukendt forfatter.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Hanne

  Jeg skal selvfølgelig vinde fordi jeg har læst den 1. bog. Jeg er vild med Christian Frost personbeskrivelser.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Kirsten Retsby

  Der er ikke noget bedre end at forsvinde ind i det univers man bliver inviteret ind i med en bog. Jeg har endnu ikke læst noget af Christian Frost og da jeg pt. er arbejdsledig har jeg tid til at læse men ingen penge at bruge på luksus som bøger. Dejligt at vi i Danmark har et godt udbud af dygtige krimiforfattere
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Sonja Bech

  Jeg er just blevet færdig med "Den genfødte morder" af Kazinsky og vil gerne "tilbage" til den virkelige verden udenfor spændetrøjer, giftsprøjter og fixering af patienter. Jeg kender slet ikke Cristiano Frost, så lad det komme an på en prøve...
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Heidi svane

  Trænger til at læse noget af en forfatter jeg endnu ikke har læst 😃
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Pernille

  Jeg vil gerne den bog, da elsker krimier og er løbet tør for boger og ny inspiration 😄
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Rikke Tibert

  Jeg skal vinde et eksemplar - fordi jeg fortjener det! Ovenpå et ualmindeligt hårdt sygdoms år!
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Linda Strandberg

  Fordi jeg var vild med den 1. bog: Gud er bare hund stavet bagfra. Glææææder mig til fortsættelsen
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Annette Laurents

  Jeg skal vinde fordi jeg var vild med den første bog 😊
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Martin lundholm

  jeg mener jeg skal vinde fordi jeg virkeligt påskønner en velskrevet bog
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Susanne Bank Jensen

  Det lyder som en bog jeg vil elske at læse,har luret lidt på den,så håber at jeg kan vinde den her :-)
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Camilla Richter

  Fordi jeg er den største krimi fan i min verden, og jeg mangler noget at læse når jeg er på nattevagt :)
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • tommy hansen

  Bogen lyder rigtig spændende. Den kunne jeg godt tænke mig at vinde.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Pia M Hansen

  Fordi jeg elsker krimier og den mangler i min samling. Vil gerne binde den som e bog hvis den findes i det
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Anne

  Fordi jeg gerne vil vide mere om Falster og hans kollega. Synes den første historie om dem var ret speciel på den gode måde.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Lene Møller

  Jeg vil gerne vinde bogen fordi jeg trænger til ny inspiration. Har læst alt af mine yndlingsforfattere og så kunne det være en chance for at få læst noget nyt :)
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • birgith nesgaard

  Jeg håber jeg vinder, da jeg er bidt af en gal krimi. Bøger er jo ikke det der står øverst på en folkepensionist indkøbsseddel, så det ville være en appelsin i min turban
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Frank Løkkegaard

  Jeg vil gerne have bogen, blandt fordi de fleste gode krimier også på mange måder er et spejl af vores verden af i dag. Ikke nødvenigvis i plottet, men i den moral(eller mangel på samme) og de personligheder som forfatteren lader komme til orde i historien. Derudover vil jeg gerne vinde af den helt selvfølgelige årsag: Det er en fornøjelse at lade sig underholde med en god og velskrevet krimi.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Henrik

  Den lyder super spændende og jeg har endnu ikke læst noget af Christian Frost
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Jens Engelbrecht

  Hvorfor jeg skal vinde? Jeg elsker en god krimi, og kan ikke få nok. O:)
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Flemming Sørensen

  Har læst "gud er bare hund stavet bagfra. Kunne ikke lide titlen, men bogen var fremragende, spændende og underholdende og vil meget gerne læse mere af denne spændende forfatter.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Annette Bjerrum

  Jeg elsker at læse krimier. Når jeg har læst læser min far den, vi plejer at bytte <3
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Christina Lindquist

  Jeg vil meget gerne vinde bogen. Jeg elsker at læse krimier, jeg har bare tendens at holde fast i de samme forfattere, så det vil være fedt med noget nyt "krudt" :-)
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Brian Lauridsen

  Skal snart opereres i knæet for anden gang, og er ukampdygtig i længere tid. Derfor ville det være lækkert med en rigtig go bog at få tiden til at gå lidt nemmere.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • suanne

  Jeg mangler nyt læsestof, da jeg netop lige er blevet færdig med min seneste bog.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Lilian Latham

  Elsker en god krimi - kan slet ikke få nok.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Gerda Bruhn

  Jeg har ikke tidligere læst noget af Christian Frost, og det er altid spændende at lære en ny forfatter at kende
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Maiken Hundebøl

  Vil rigtig gerne vinde da jeg er en læsehest og desværre er løbet tør for læsestof.. Jeg går sygemeldt hjemme og bruger bøgerne til at holde mit hovede igang 😃
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • Käte Svagin

  Har ikke læst den første bog, så jeg vil gerne i gang med denne forfatter.
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • aase hansen aase@tbbe.dk

  Jeg skal vinde den, fordi at jeg er vild med krimier :-)
  UpVote Reply 0 Upvotes
 • hans-peter handt

  Jeg vil gerne vinde, da jeg elsker en god bog. Det er den bedste måde at slappe af på.Jeg kunne godt tænke mig at læse denne bog, da jeg gerne vil have inspiration til nye forfattere,som jeg ikke kender i forvejen.
  UpVote Reply 0 Upvotes
119 More Comments