Vind “Brændte sjæle” af Inger Wolf

Her på Krimifan.dk er vi ellevilde med Inger Wolf, og vi jublede højt, da hun d. 22. januar 2016 udkom med bogen Brændte sjæle.

Vi vil gerne give endnu flere krimifans muligheden for at læse hendes nye bog, så nu udlodder vi den i en konkurrence.

For at deltage konkurrencen skal du svare på hvad hovedpersonen i Brændte sjæle hedder?

Skriv dit svar her senest mandag d. 29. februar 2016 klokken 09.00. Så er du med i lodtrækningen om at blive én af de tre vindere af Brændte sjæle. Vinderne får svar på kommentaren her på siden.

Held og lykke!

Beskrivelse af Brændte sjæle:
Da Anton Jørgensen meldes savnet, må Østjyllands Politi erkende, at de har brug for assistance.

For selv om de ikke kan finde hans lig, antyder en række bizarre spor – et afhugget øre, en stor samling euforiserende svampe, et badeværelse hvor der tydeligvis er foregået noget blodigt – at de står over for en drabssag af de mere usædvanlige.

De kontakter psykiater Christian Falk, som før har ydet faglig bistand i forbindelse med deres efterforskninger. Han er ved at afslutte et større forskningsprojekt om seriemorderes hjerner og har netop gjort den foruroligende opdagelse, at en deltager har opgivet falsk identitet. Alligevel indvilliger han i at hjælpe.

Det skal vise sig at blive en sag, hvor han kommer til at sætte alt på spil, ikke blot professionelt, men også personligt. For da han går en mildest talt utraditionel vej for at skaffe sig indsigt i Antons sind, finder han ikke bare forklaringen på hans død; han får også besvaret nogle spørgsmål om sig selv, han har tumlet med hele livet.
Har du læst den? Hvad synes du?