Vind “De der fortjener at dø” af Peter Swanson

Hvem er ham Peter Swanson egentlig? Det spørgsmål har krimifans efterhånden stillet mange gange. Peter Swanson er manden bag psyko-thrilleren De der fortjener at dø, der udkommer den 12. marts. I Storbritannien kårede selveste iBooks sidste år bogen til årets thriller, og i Norge kalder medierne ham for den nye mørke stjerne på krimihimlen.

Peter Swanson kommer forbi årets Krimimesse i Horsens, hvor han præsenter sin nye bog samt Pigen med det tidsindstillede hjerte, der udkom sidste år.

Krimifans få nu mulighed for at lære Peter Swanson nærmere at kende, og for dem der vil gamble, udloddes der 3 eksemplarer af den nye Swanson-bog til de, der kan svare rigtigt på følgende spørgsmål: Hvad hedder den kvindelige hovedperson i De der fortjener at dø?

Skriv dit svar her på bloggen senest tirsdag d. 29. marts 2016 klokken 09.00. Så er du med i lodtrækningen om at blive én af de tre vindere af De der fortjener at dø. Vinderne får svar på kommentaren her på siden.

Alt kan ske i en lufthavn…

Under en flyrejse fra London til Boston møder Ted Severson ved et rent tilfælde den gådefulde Lily Kintner. Efter et par dry martinier beslutter de to sig for at lege en leg, hvor man skiftes til at afsløre de mest personlige detaljer om sig selv. Ted lægger ud med at fortælle om sin kone, Miranda – om hvordan hans ægteskab efterhånden har udviklet sig til en farce, og om hvordan han for blot en uge siden har taget hende på fersk gerning sammen med en anden… Det, der begynder som en godmodig leg mellem Ted og Lily, tager helt ny form, da Ted i et forsøg på at være sjov siger, at han er villig til at slå sin kone ihjel for, hvad hun har gjort. Men Lily overrumpler ham og røber, at hun gerne vil hjælpe. De lægger en plan, men bedst som de skal til at gennemføre den, overser de et par skæbnesvangre huller. De bliver viklet ind i en dødsensfarlig udgave af kattens leg med musen, reglerne er sat ud af kraft, og der er drabelige tab på begge sider.

De der fortjener at dø kan købes her.

Har du læst den? Hvad synes du?