Vind: Et bjerg af løgne af Steffen Jacobsen

Vind Et bjerg af løgne af Steffen Jacobsen

 

Endelig er der nyt fra Steffen Jacobsen, der igen fortæller en hæsblæsende historie, hvor vi møder både Lene Jensen og den noget martrede Michael Sander.

Det er en historie om menneskets hungren efter mere, og temaet bliver slået an allerede i bogens indledende citat, der stammer fra en maya myte:

Hjorten sagde: “Nu har mennesket alt, hvad det behøver. Det vil ikke længere være bedrøvet.” Men uglen svarede: “Nej. Jeg så et hul i mennesket, som en sult, der aldrig kan stilles. Derfor er mennesket bedrøvet, derfor ønsker det sig altid mere. Det vil tage og tage, til verden en dag siger: “Jeg er ikke længere, og jeg har ikke mere at give dig.” 

Historien drejer sig om olieudvinding på Grønland – en sag, der kan blive virkelighed om føje år, når klodens nordlige regioner bliver skueplads for en hel planets geopolitik på grund af den globale opvarmning. I fiktionens verden, som i virkelighedens verden, er der meget store interesser og pengesummer på spil, når en sag er fedtet ind i olie.

 

VIND: For at vinde bogen, skal du svare på et spørgsmål i kommentarfeltet herunde.

 

Hvordan har Steffen Jacobsen fået sin helt særlige og meget actionfyldte skrivestil?

a) Han læser mange filmmanuskripter og tænker derfor meget i actionfyldte scener.

b) Han har længe arbejdet for PET på Grønland og kender alt til de arktiske regioner.

c) Han læser meget grundig korrektur.

Skriv hvilket svar du mener er rigtigt i feltet herunder, og vær med i konkurrencen. Vi trækker vinderen på udgivelsesdagen den 2. oktober kl. 15:00 her på bloggen.

NB: Vidste du i øvrigt at du altid kan tilmelde dig billige krimier med mere (uden forpligtelser) på ebogtip.dk?

Har du læst den? Hvad synes du?