Vind “Kom tag min hånd” af Hans Koppel

Hans Koppel er født i 1964 og bor i Stockholm. Hans Koppel er et pseudonym for den svenske forfatter Petter Lidbeck. Hans debutbog, Kom aldrig mere tilbage udkom på dansk i 2014 og er hans første psykologiske thriller i en trilogi. Hans Koppels kontante stil og høje tempo, adskiller ham fra de fleste af Sveriges spændingsforfattere. Lige nu er han aktuel med Kom tag min hånd, som udkom i 2015.

For at være med i konkurrencen skal du svare på: hvad er Hans Koppels rigtige navn? Skriv dit svar her i kommentarfeltet herunder, for at være med.

Beskrivelse af Kom tag min hånd:
Den ene dag tager den næste i sovebyerne. Også for Anna, der bor i en mindre forstad til Helsingborg. Hun er gift, har et job, hun er glad for, og en datter, hun elsker højt. Den ene dag tager stille og roligt den næste, indtil den dag Anna deltager i en konference og ender i dobbeltsengen med en yngre mand.

Med et forvandler hverdagen sig. Dagene går igen. Men når begæret og beruselsen har lagt sig, er den dårlige samvittighed ikke det eneste, der kommer til at forfølge Anna.

Kom tag min hånd kan købes her. 

Kom tag min hånd er historien om hverdagen, som vi alle kender, der forvandles til noget helt andet end det, man går og drømmer om.”

Har du læst den? Hvad synes du?