Vind: Susanne Staun – Velkommen til mit mareridt

 

samletbilledeSusanne Staun er kendt for sine krimier, men prøver nye græsgange med bogen Velkommen til mit mareridt. Historien fortæller om en ung kvinde, der møder en mand og i begyndelsen er alt godt. Langsomt skifter han karakter og viser sit sande ansigt. Den unge kvinde reduceres til et vrag, som ingen tager seriøst, når hun kæmper for sig selv og sine børn mod mandens psykiske tortur.

Vi udlodder tre eksemplarer, som du kan vinde ved at skrive hvorfor netop du skal læse Susanne Staun i feltet herunder. Vinderne trækkes torsdag 17/9 kl 15:00 her på tråden.

Uddrag fra bogen:

“Du er godt klar over at jeg bare har brugt dig som rugemor, ikke? For du har jo leveret to gode vareprøver.”
Det er nok en joke. Den der syge håndværkerhumor igen. Jeg griner ikke, men siger:
“Hvis det ikke er for sjov, er det det mest bindegale jeg nogensinde har hørt.”
“Hvad for noget?”
“At jeg bare er en rugemor.”
“Det har jeg aldrig sagt. Er du sikker på, du ikke hører stemmer?”

Det siger anmelderne:

5 stjerner i Berlingske: Staun skriver mareridtet frem
“Inkompetencen i både det psykiatriske system og i Statsforvaltningen, hvor man i såvel ligestillingens som lovens navn tager Timms parti, er beskrevet med labyrintisk, kafkask rædsel. Som roman trækker forfatteren med en brutal centrifugalkraft læseren ud i et mentalt tomrum, der i al sin skæve ­staunske ligefremhed fremstår mareridtsagtigt og klaustrofobisk.”

6 hjerter hos Bognørden: Velkommen til mit mareridt
“Jeg kom ind i et mareridt, som mange forældre sidder i dagligt. Desværre er romanen jo yderst realistisk, og Staun evner at formidle budskabet virkelig sublimt. Jeg ville ikke have været den foruden, for jo mere fokus, des større chance for forandring. Læs den som en roman om et parforhold, der der kører helt af sporet, eller læs den som et indlæg i debatten omkring den nye forældreansvarslov – Mine absolut varmeste anbefalinger!”

Læs mere om Susanne Staun på hendes egen blog her >>

Find bogen hos Saxo.com >>

Har du læst den? Hvad synes du?