• Krimifan
  • Nyheder
  • KRIMIFAN: Fireårig pige forsvundet fra campingvogn: ‘Hun må lide forfærdeligt’

KRIMIFAN: Fireårig pige forsvundet fra campingvogn: ‘Hun må lide forfærdeligt’

Jan Have News 1

NY KRIMI: Fireårige Mathilde Røddicke forsvandt sent i aftes fra en campingvogn på Rågeleje Campingplads. Med medvirken af Søværnets Operative Kommando og Hjemmeværnet har Nordsjællands Politi straks iværksat en storstilet eftersøgning i omegnen af Rågeleje.

Ved midnattid oplevede et forældrepar det værst tænkelige mareridt. Efter at have hygget sig et par timer udenfor deres campingvogn opdagede de, at datteren Mathilde var forsvundet.

Kort før kl. 22 forlod Mathildes forældre den sovende Mathilde og campingvognen for at besøge fem andre camperende gæster, der opholdt sig 30 meter derfra. Ifølge vidner havde forældrene fuldt udsyn til deres egen vogn. Døren var låst, og forældrene medbragte en børnealarm.

»Da forældrene kom tilbage til vognen lidt efter midnat, var pigen forsvundet fra sit sengeleje. Vi modtog henvendelsen fra forældrene kl. 00.30, og var fremme ved Rågeleje Camping 20 minutter senere,« siger politikommissær Victor Pedersen, også kendt i vide kredse under navnet VPK.

Mathildes forældre er lige nu indlogeret hos et familiemedlem, der bor tæt på Rågeleje Camping.

Politiet vil meget gerne i forbindelse med beboere og/eller turister, der måtte have set eller oplevet noget på eller i nærheden af campingpladsen, der kan føre til, at Mathilde bliver fundet og bragt tilbage i tryghed hos sine forældre. Mathilde bar hun en lyserød natkjole med en tegning af en bamse foran.

»Det er alt for tidligt at gisne om, hvorvidt der ligger en forbrydelse bag. Men uanset hvad er der ingen tvivl om, at det stakkels pigebarn på den ene eller anden måde lider forfærdeligt lige nu. Derfor er alle henvendelser meget velkomne,« siger Victor Pedersen.

OBS: Vær opmærksom på at der er tale om et værk af fiktiv natur og således ikke tale om en virkelig bortførelse. De beskrevne begivenheder finder sted i Alt det som ingen ser af Jan Have Eriksen. Bogen er tilgængelig som e-bog, hvor du normalt køber eller streamer dine e-bøger.

Læs også: Kendt modemand myrdet i København. Skuespiller eftersøgt.

Har du læst den? Hvad synes du?