• Krimifan
  • Nyheder
  • KRIMINYT: Kendt modemand myrdet i København. Skuespiller eftersøgt.

KRIMINYT: Kendt modemand myrdet i København. Skuespiller eftersøgt.

Natten til i dag fandt politiet liget af den kendte modemand, Alpha Bartholdy, 48, i en snedrive i Ørstedsparken. Offerets mund var halvt opløst af et indtil videre ukendt giftstof, og politiet efterforsker dødsfaldet som en drabssag.

København torsdag 28. januar

Alpha Bartholdy, der i offentligheden er kendt som en af dansk modebranches mest prominente figurer er død. Bartholdy har gennem tyve år i modebranchen markeret sig som stylist for kendte og kongelige, showproducent men også i de senere år som både tv- og radiovært. Pressechef for modehuset Le Stan, Maria Ringsmose, kalder på Twitter dødsfaldet “ubegribelig tragisk” og “en katastrofe for den danske mode- og underholdningsbranche.”

Alpha Bartholdy var umiddelbart inden sin død til celeber fest på Geologisk Museum i anledning af den Københavnske modeuge. Her fulgtes han med kongelig skuespiller, Johannes Ledmark, som p.t. også eftersøges i forbindelse med en afhøring. Folk, der har kontakt med Johannes Ledmark, eller som ved hvor han befinder sig, bedes kontakte politiet.

Efterforskningsleder Jeppe Kørner beder desuden eventuelle vidner, som har set Alpha Bartholdy forlade festen på Geologisk Museum eller i Ørstedsparken om at henvende sig omgående til Københavns Politi.

Afdødes veninde, clairvoyant Lulu Sui, som ligeledes deltog i modefesten, udtaler til pressen, at der efter hendes mening kan være en sammenhæng mellem drabet og den forestående måneformørkelse, som rammer landet på tirsdag aften.

“En måneformørkelse optrapper altid de voldelige energier,” udtaler hun “men når der er blodmåne, er det endnu værre. Solen går i krig med månen, og det varsler blodig død og genopstandelse. Det er naturligt, men selvfølgelig helt forfærdeligt, at det skulle gå ud over Alpha” tilføjer hun, tydeligt påvirket af dødsfaldet.

Københavns Politi advarer om, at der muligvis er en drabsmand løs i København, men opfordrer folk til at bevare roen og holde øjne og ører åbne.

OBS: Vær opmærksom på at der er tale om et værk af fiktiv natur og således ikke tale om en virkelig hændelse. De beskrevne begivenheder finder sted i Blodmåne af Katrine Engberg. Bogen er tilgængelig hvor du normalt køber eller streamer dine e-bøger.

LÆS OGSÅ: 12-årig pige fundet dræbt i Brabrand ved Aarhus. ““Selv de mest hærdede af os er berørte”

Har du læst den? Hvad synes du?