KRIMINYT: Familietragedie rammer Kiewarra

Jane Harper - Tørke

MASSAKRE: En mor og søn er fundet dræbt på en landejendom i Kiewarra. Politiet efterforsker adskillige spor, men mener at der er tale om et familieopgør.

Den lille by Kiewarra i delstaten Victoria i Australien er i chok, efter at to personer fra Hadler-familien i går blev fundet skudt i deres hjem.

Det var et bud, som skulle aflevere en pakke på Hadler-familiens gård, der gjorde det makabre fund. Døren til huset stod åben, og i gangen fandt han det blodige lig af Karen Hadler. Han ringede til politiet, der straks rykkede ud og fandt endnu et lig i huset – familiens ældste barn, drengen Billy.

Kort derfra blev Luke Hadler fundet på ladet af en pick-up. Politiet mener at han har begået selvmord efter at have dræbt sin kone og sin søn.

Kun familiens yngste, en 13 måneder gammel pige ved navn Charlotte, blev af uvisse årsager skånet. Hun befandt sig i huset i gerningsøjeblikket og blev efterfølgende fundet grædende i sin tremmeseng. Pigen er nu overladt i sine bedsteforældres varetægt og har det efter omstændighederne godt.

SE OGSÅ: Krimifan anmelder Tørke af Jane Harper

Politiet afviser at kommentere yderligere på sagen, men antyder, at der kan være tale om et økonomisk perspektiv. Kiewarra har været plaget af tørke i næsten to år, og flere gårde og næringsdrivende på egnen er gået fallit.

OBS: Vær opmærksom på at der er tale om et værk af fiktiv natur og således ikke tale om virkelige hændelser. De beskrevne begivenheder finder sted i TØRKE af Jane Harper.

Bogen er tilgængelig hvor du normalt køber eller abonnerer dine e-bøger.

Har du læst den? Hvad synes du?