KRIMINYT: ’Uoverensstemmelser’ i påstået selvmord

Jane Harper - Tørke

Det lokale politi undersøger i øjeblikket et ‘uoverensstemmelser’ i sagen om Luke Hadlers drab på sin kone, søn og ham selv. Politiet får assistance fra forbundspolitiet i Melbourne.

Sagen var ellers erklæret opklaret: Luke Hadler skød sin kone, sin søn og til sidst sig selv. I de senste dage er det lokale politi imidlertid flere gange observeret på og omkring familien Hadlers gård i Kiewarra.

Hverken det lokale politi eller forbundspolitiet ønsker at kommentere sagen før ”alle uoverensstemmelser er forklaret på tilfredsstillende vis”.

I det lokale miljø murrer det i krogene. Flere har undret sig over, hvorfor Hadler skulle skåne familiens yngste barn, der var til stede i huset i gerningsøjeblikket.

Krimifan News fangede en meget fåmælt Aaron Falk, der har udskudt sin rejse tilbage til Melbourne, hvor han til daglig arbejder med at optrevle økonomisk kriminalitet. Han afviste at kommentere på sagen.

Efter at han i sidste uge rejste til barndomsbyen Kiewarra for at begrave sin tidligere bedste ven Luke Hadler, er han begyndt at kigge lidt nærmere på vennens påståede selvmord.

LÆS OGSÅ: Krimifan.dk anmelder Tørke af Jane Harper

Det er Luke Hadlers forældre, der har bedt Melbourne-betjenten se lidt nærmere på, hvad der skete. De ønsker at rense sønnen for anklagerne om at have dræbt sin kone, sin søn og sig selv.

De kan nemlig ikke få historien til at passe.

“Jeg talte med Luke, et par dage før det skete. Og han havde det fint. Helt ærligt, han var normal,” fortæller Barb Hadler, mens hun vugger lille Charlotte, den eneste overlevende fra massakren, i søvn.

OBS: Vær opmærksom på at der er tale om et værk af fiktiv natur og således ikke tale om virkelige hændelser. De beskrevne begivenheder finder sted i TØRKE af Jane Harper.

Bogen er tilgængelig hvor du normalt køber eller abonnerer dine e-bøger.

Har du læst den? Hvad synes du?