KRIMINYT: Flystyrt i alperne – kun én overlevende

December, 1980

Airbus 5430 på ruten Istanbul-Paris styrtede i går ned nær den fransk-schweiziske grænse. Redningsfolk på stedet fortæller, at der er fundet én overlevende. Eftersøgningen fortsætter mens håbet om flere overlevende daler.

En tung snestorm i området omkring Jurabjergene menes at være skyld i katastrofen, som redningsfolk endnu er ved at danne sig et overblik over.

Foreløbige meldinger er sparsomme, men det forlyder, at eneste overlevende er en tre måneder gammel pige, som nu vil blive overleveret til de relevante myndigheder. Barnet beskrives som værende – fysisk set – overraskende upåvirket af de voldsomme hændelser, men er nu indlagt til observation.

Alle, der mener at have kendskab til pigens identitet bedes henvende sig til myndighederne hurtigst muligt.

LÆS OGSÅ: Overlevende fra flystyrt kan ikke identificeres. Pårørende i åben krig.

Der er iværksat en tilbundsgående undersøgelse af uheldet, ligesom flyselskabet har iværksat en omfattende gennemgang af alle tekniske og uddannelsesmæssige rutiner omkring deres operationer. Det forventes ligeledes, at der bliver holdt pressemøde senere i dag.

Alle pårørende er tilbudt psykologhjælp.

OBS: Vær opmærksom på at der er tale om et værk af fiktiv natur og således ikke tale om virkelige hændelser. De beskrevne begivenheder finder sted i Pigen på flyet af Michel Bussi. Bogen er tilgængelig hvor du normalt køber eller streamer dine e-bøger.

LÆS OGSÅ: Krimifan.dk anmelder Pigen på flyet

Har du læst den? Hvad synes du?